Ubah Setting

7:59 AM

Hye uals
Watpe tu?
Ials bru je selesai mengemas dan mengubah susun atur ruang beradu ials Ahad yangbaru lepas  nie...
Ttiba je gatal nak mengubah kan...

Dengan keazaman untuk mengubah susun atur ruang beradu tu, ials bergerak ke Ikea seawal mungkin
*pukul 10am tu kira awal ke?*
Sengsorang pun ials pergi gak
Kengkawan semua ada komitmen memasing
Lagipun nie sebenarnya di luar perancangan ials
Keje opis berlambak tak buat lagi tapi tetap ku gigihkan ke Ikea
Sampai je sana, ials terus capai je mana yang ials dah set nak beli
Tetapi ada gak tercapai satu dua menda yang tidak berada di dalam list..
Hik hik hik
Biasa la kan

On the way balik tu, singgah dulu mencari dvd kat Equine
Ials sampai rumah jam 2pm
Kira cepat la kan
Siap je mandi, makan, terus ials kerjakan bahan-bahan yang dibeli


Laiva adalah coffee table dan lerberg adalah rak buku
Nape ials beli?
Sebab nak letak laptop kesayangan di ruang beradu dan nak tambah tempat letak pakaian
Nape tak beli almari?
Almari besar sangat dan dah ada satu dah pun..
Pakai rak nie pun cukup as additional sajer
Hasilnyer setelah DIY uals 
Yeay!
Berjaya juga

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe