The Last Weekend Before MCO @ Swiss Garden Genting Highlands

8:00 AM 13 Comments A+ a-

The Last Weekend Before MCO @ Swiss Garden Genting Highlands | During the very last weekend before the whole Malaysia went on Movement Control Order, I went up the Genting Highlands with some friends for a trip that was kinda long overdue - it has been quite sometime since I last spent time with my blogger friends (read: on a crazy trip). 
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
So, Zharif, Mahamahu and I hitched a ride with Faries and we all went up the highlands right after Friday prayer. Thanks Faries for the ride (you can claim the Starbucks later ok). We arrived at the Swiss-Garden Hotel and Residences Genting Highlands, located around 30 minutes from Tol Gombak (the traffic was light then). 

You can actually see the building from the main road, just before the Starbucks Genting Highlands (you know where that is hehehe). We met with Abam Marcus at lobby before he brought us to our rooms - room 3007 for Mahamahu and I, whereas Zharif and Faries will be staying at the room right in front of us. And the room was huge - it is a two-room apartment with all the basic necessities - a complete kitchen and two bathrooms. Since our roomies (Kifli and Helmi) has yet to check in, Mahamahu and  I chose the master-bed room as it has a bathroom in it. 
Not soon after, Kifli and Helmi arrived and the hell literally broke loose. There were screams of joy as it has been so long since we all met. 
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
Later that evening, we all gathered at the lobby to meet with other media friends - so I got to make new friends there. We were told that Faries and Zharif's roomies will be arriving a bit later so we just gathered around and listened to Abam Marcus' explanation of what is waiting for us throughout the weekend. 
Basically, the trip will be super easy and fun for all  with emphasis on the facilities and what one can do here while vacationing at Swiss Garden Hotel and Residences Genting Highlands. Apart from spending time here at the residences, Genting Premium Outlet (GPO) is just a drive away from here (the hotel offers pick-up and drop-off using its shuttle, FOC to GPO - just enquire at the lovely people at the front desk. 

After a brief explanation from Abam Marcus, we all went back to our rooms while waiting for dinner. Most of us went straight to Level 41, known as Ceremonial Alcove where the view is SUPERB and AMAZING. During a clear day, one can see straight up to the highest building in Genting Highlands, which is the Resort World Genting and other buildings there. 
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
There are two swimming pools here and a beautiful glass house in the middle of it all (the best place to take your pictures - everywhere else is beautiful too). We spent almost 1.5 hours here just taking pictures at every corner of the level - the scenery was breathtaking way from Level 41. Some funny incidents - there were some friends who are experiencing acrophobia (and they should remain nameless hahaha). 

We were told that the temperature would drop at nights - but the pools will be heated so that the guest could enjoy the night view here comfortably. And the pools are open until 10 pm daily. 

For dinner, we went down to level 5 where The Garden Terrace is located. And I will forever love the delicious Teh Tarik here - I want more!

And not so long after we were seated, walked in the mystery roomies of Zharif and Faries'. Who else than none other than Cik Lily Putih and her husband!  I should have known about this conspiracy between these two! The crowd just shouted and cheered on as Cik Lily Putih and her husband walked into The Garden Terrace.

The Garden Terrace became louder and merrier with laughter from then on.
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
Later that night, a bunch of us went down to the Starbucks nearby, just a walking distance from the hotel before calling it a night. 

The next day, after a hearty and scrumptious breakfast at The Garden Terrace, we were shown around the hotel - the rooms and facilities available in the hotel. I will share more about the rooms in another post. For now, it be enough for you to know that the rooms are beautiful, spacious and the view is breathtaking

And guys, there are activities room too there. 
It was at level B1 if I am not mistaken where the whole floor is open for activities as there are 3 squash courts, 1 huge Karaoke Room that is adjacent to a huge Games Room. Your family members will not be bored here at Swiss Garden Hotel and Residences Genting Highlands - just head on to the Front Desk and they will assist you to access the activity area. 
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
Later that evening, we were told to dress up as the hotel will be featuring its Ramadhan Buffet. Befitting the theme 'Sajian Warisan Budaya', we were told to dress in the best traditional attire that we have - and man - everyone showed up in the grandest attire that they have! 

After the grand dinner, once again, the group went to Starbucks, again. Hehe. Some of us just cannot function properly, not even  one day without coffee. Hehehe.
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
Early tomorrow morning, right after breakfast at The Garden Terrace, we were invited for a zumba session with Dr. Lashela Dharmadass from Toscana Medi Clinic. The session was open to all and soon, the garden right in front of The Garden Terrace was full with happily sweating people, dancing their stress away with the pumping music and the zumba steps led by Dr. Lashela. 

Later that day, Dr. Lashela chaired a sharing session about beauty and health talk, focusing on Anti-Ageing and Effects of Snoring. It was such an eye-opening session and I will share more info about the session in another post. There were too many informative bits that I would like to share in depth with all. Thank you so much Toscana Medi Clinic for such an informative session. Bottomline about the session - snoring might be symptoms to other sickness, slowly creeping inside you. Get yourself checked and be sure, rather than be sorry. 
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
Swiss Garden Hotel & Residences Genting Highlands, Rawlins Travels, Staycation Beauty, Toscana Medi Clinic, Hotel di Genting Highlands, Cuti-Cuti Malaysia
It was a short and sweet getaway that I really needed - the rooms are spacious with complete amenities (the residence rooms), the food was tasty and making me wanting more, the activities are endless and the best thing is - the staff are super friendly!

I hope the dangerous Covid-19 will soon gone and we will be able to enjoy our lives as before. And please do visit here to ease your minds from  the troubles of the world - I know I managed to do so. 

Address
Swiss-Garden Hotel and Residences, Genting Highlands, Windmill Upon Hills, Genting Permai, 69000 Genting Highlands, Pahang Darul Makmur. 

Tel :+603 9213 0777 dan +603 9078 2600 


Rawlins GLAM
012.280.1977

Blueberry Cream Cheese Pie & Blueberry Sundae Returns in Mcdonald's

3:54 PM 12 Comments A+ a-

Blueberry Cream Cheese Pie & Blueberry Sundae Returns in Mcdonald's | Yup. Kali ini nak share produk kegemaran ramai yang kembali di McDonald's. Pada yang tak meminati McDonald's boleh berhenti membaca di sini (ada ke yang tak minat? Mana mungkin kan). Kepada semua pelanggan setia McDonald’s dan para peminat pencuci mulut dan dessert, ada berita baik buat anda. Kini, McDonald’s telahpun menambah hidangan baru yang pasti akan membuatkan anda terliur sebaik saja melihatnya.

Dua menu  baru yang muncul di McDonald’s ini diberi nama Blueberry Cream Cheese Pie dan Blueberry Sundae. Kalau nak tahu menu Blueberry Sundae ini pernah berada di dalam menu sebelum ini pada satu tempoh terhad. Kini, ia kembali semula untuk semua. 

Tak kira apa saja jenis makanan yang dikeluarkan oleh syarikat makanan segera yang terkenal itu pasti akan membuatkan para pelanggannya teruja. Jadi, memang tidak dapat dinafikan lagi yang mereka ini memang pandai menarik minat disamping memuaskan hati para pelanggan. 
Foodpanda, Food Delivery, Covid-19, Blueberry Cream Cheese Pie, Blueberry Sundae, Rawlins Eats, What to eat during Movement Control Order, McDonald's

5 Keistimewaan Blueberry Cream Cheese Pie 
#1 - Diperbuat dari blueberry dan cream cheese 
Gabungan kelazatan buah blueberry bersama Cream Cheese memang sangat padu hingga timbul rasa sedap yang sukar untuk digambarkan. Lembut di dalam, rangup di luar menjadikan ianya makin seronok untuk dinikmati. Bayangkan intinya meleleh bila anda membenamkan gigi ke pie tersebut. Waduh!

#2 - Rasa masam manis dan berlemak yang menyelerakan
Blueberry Cream Cheese Pie ini menjanjikan rasa yang masam manis buah blueberry bersama rasa lemak cream cheese yang lengkap dan seimbang dalam sebiji pie. 

#3 - Warna yang mengiurkan  
Warna Blueberry Cream Cheese Pie ini pula sememangnya akan menarik perhatian  ramai orang, kerana apabila di gigit luaran pie tersebut, akan meleleh keluar warna putih dan ungu  yang sebelah menyebelah. Sudah tentu kanak-kanak juga akan sukakannya (dan sejumlah besar orang dewasa kan. Baik mengaku sekarang).
Foodpanda, Food Delivery, Covid-19, Blueberry Cream Cheese Pie, Blueberry Sundae, Rawlins Eats, What to eat during Movement Control Order, McDonald's
#4 - Memenuhi kehendak ramai peminat pie 
Pie baru ini  sememangnya memenuhi kehendak ramai peminat pie yang berada di luar sana. Dengan menggunakan  blueberry sebagai bahan utama membuatkan ianya satu kolaborasi yang sangat mengagumkan.

#5 - Harga yang berpatutan 
Jangan terkejut kerana harga untuk sebiji Blueberry Cream Cheese Pie ini sememangnya murah dan berpatutan. Bayangkan walaupun blueberry dan cheese cream yang digunakan namun harga yang ditawarkan hanyalah RM4.25 saja. Murah kan? Jadi, tiada sebab untuk anda tidak membelinya dengan alasan yang harganya mahal.

Blueberry Sundae Juga Tidak Mengecewakan
Jika anda kurang berminat dengan menu pie, anda boleh cuba sundae sebagai menu pencuci mulut. Sama seperti pie tadi, ia juga dihasilkan dengan perisa blueberry dalam gabungan rasa masam manis yang sedap.

Dah la Rawlins sejenis mudah kalah pada warna purple - semua nak dibeli tau.
Foodpanda, Food Delivery, Covid-19, Blueberry Cream Cheese Pie, Blueberry Sundae, Rawlins Eats, What to eat during Movement Control Order, McDonald's
Dengar saja sudah buat kita terliur apatah lagi ianya didatangkan bersama cream yang lembut dan gebu. Harganya pun sangatlah berpatutan iaitu RM5.19. Jadi, cepat-cepatlah dapatkannya di cawangan McDonald’s yang berdekatan dengan anda.

Itulah dia dua hidangan baru yang telah ditambah ke dalam menu McDonald’s. Jika tak ada masa nak ke McDonald’s secara terus dengan keadaan yang tak mengizinkan seperti sekarang di mana kita digalakkan untuk #StayAtHome, jangan risau. Foodpanda sedia memberikan perkhidmatan penghantaran pada anda. Apa yang perlu anda buat hanyalah membuat tempahan di laman web utama milik Foodpanda kemudian anda boleh nikmatinya secara terus di rumah.
Foodpanda, Food Delivery, Covid-19, Blueberry Cream Cheese Pie, Blueberry Sundae, Rawlins Eats, What to eat during Movement Control Order, McDonald's
Tak perlu nak redah keluar rumah, rempuh sekatan jalan atau apa saja. Tak perlu juga nak panik kerana bila-bila masa anda boleh nikmati apa jua menu kegemaran yang ada dengan membuat pilihan makanan melalui Foodpanda.

Yang pasti, dengan memilih perkhidmatan Foodpanda, kita turut menyahut seruan kerajaan tika isu #Covid19 nie kan dengan menjadi lebih bijak dan lebih selamat, #KitaJagaKita.

Pendapat Rawlins sendiri, memang bagus ada servis penghantaran makanan begini lagi-lagi dalam keadaan yang perlu berkurung sekarang ini. Ia juga sangat sesuai untuk mereka yang dah mula rasa jemu asyik hadap makanan yang sama saja tu. Makan McDonald’s pun sedap juga! Food delivery pun dah ada ni. 

Rawlins sendiri dah terbayang ayam goreng yang rangup pedas dengan burger Big Mac yang meletup. Ditambah pula dengan pie, oh sedapnya! Eh. Jangan lupa tambah fries dia sekali. Aduh. Now nak sekali iced latte McDonald's plak.

Sesekali ubah citarasa apalah salahnya kan? Apa yang ditunggu-tunggu lagi, jom kita cepat-cepat dapatkannya segera. 
#BlueberryCreamCheesePie #BlueberrySundae #McDonalds #Foodpanda #WhatToEat #RawlinsEats #MCO

Rawlins GLAM
012.280.1977

Coolblog Perkenal Cheesy Pinky Berry Untuk Menghangat Deria Rasa Semua

4:11 PM 14 Comments A+ a-

Coolblog Perkenal Cheesy Pinky Berry Untuk Menghangat Deria Rasa Semua | Ada peminat warna Pink tak di kalangan pembaca blog byrawlins nie?  Mesti ada kan - tu nampak ada abang sorang angkat tangan. Takpe bang. Warna tu tak menentukan apa-apa pun, dah memang kita suka warna tu - apa bezanya dengan yang minat warna hitam kan. 

Nie Rawlins nak beritahu bahawa Coolblog baru buat pelancaran yang grand untuk memperkenalkan siri minuman terbaharunya yang akan dikenali sebagai Cheesy Pinky Berry.
Coolblog, Coolblog CPB, Cheesy Pinky Berry, Rawlins Eats, Suria FM, Cheesy Pink Berry Strawberry Cheese, Cheesy Pink Berry Strawberry Oreo, Cheesy Pink Berry Strawberry Milky
Grand camne? Mana tak grand kalau perasmian minuman terbaharu ini diadakan secara langsung di konto radio iaitu di SURIA FM bersama barisan utama penyampai radio di situ yakni Issey, Fizi, Tyzo, Rara dan Suraya. Bertambah grand bila Riena Diana (Lailer dalam 'Kampung People) turut hadir dan memeriahkan pelancaran Cheesy Pinky Berry.

"Kami sangat gembira dan berbangga memperkenalkan Cheesy Pinky Berry sebagai taruhan pertama oleh Coolblog pada tahun ini dan saya yakin siri dan perisa baharu Cheesy Pinky Berry ini akan membawa minuman Coolblog ke peringkat seterusnya dan mendapat sambutan lebih hebat berbanding siri kempen sebelum ini. 

Apa yang menarik pada kempen Cheesy Pinky Berry ini adalah pada strategi kami dalam memberi minuman yang trendy dan terkini bagi tahun 2020. Bukan mudah untuk kami meyajikan sesuatu yang menepati citarasa semua, tetapi menjadi prinsip utama kami untuk sentiasa memberikan yang terbaik untuk peminat Coolblog dan setelah melakukan beberapa fasa kajian, kami melihat minuman berasaskan buah strawberry bakal menjadi trend yang hangat untuk 2020, maka dengan itu kami dengan bangganya memperkenalkan 3 minuman terbaharu kami yang kami beri nama Cheesy Pinky Berry Strawberry CheeseCheesy Pinky Berry Strawberry Oreo dan Cheesy Pinky Berry Strawberry Milky.
Coolblog, Coolblog CPB, Cheesy Pinky Berry, Rawlins Eats, Suria FM, Cheesy Pink Berry Strawberry Cheese, Cheesy Pink Berry Strawberry Oreo, Cheesy Pink Berry Strawberry Milky
Selain perisa strawberi menjadi trend terkini, kami di Coolblog memilih strawberi kerana keenakkan stawberi itu apabila diadun dengan bahan-bahan dan perisa ikonik serta berkualiti dari Coolblog, ianya menghasilkan rasa minuman yang amat sedap dan menepati citarasa penggemar minuman smoothies di Malaysia. Cheesy Pinky Berry Strawberry Cheese – keenakkan strawberry yang diadun dengan keju yang penuh krim. Cheesy Pinky Berry Strawberry Oreo – Minuman strawberry yang diadun dengan biskut Oreo dan akhir sekali Cheesy Pinky Berry Strawberry Milky, campuran strawberi dan susu segar. Kami percaya ketiga-tiga siri Cheesy Pinky Berry ini semestinya menambah satu lagi dimensi pada palate rasa pencinta Coolblog.” ujar Cik Wan Zakaria, Pengurus Besar Pemasaran dan Pembangunan Perniagaan, Coolblog ketika mengumumkan pelancaran Cheesy Pinky Berry di konti SURIA FM bersama para penyampai dan Riena Diana. 

Mengangkat keenakkan dan keistimewaan buah strawberi, Cheesy Pinky Berry oleh Coolblog ini didatangkan dalam 3 perisa iaitu Cheesy Pinky Berry Strawberry CheeseCheesy Pinky Berry Strawberry Oreo dan Cheesy Pinky Berry Strawberry Milky menandakan kempen pertama oleh Coolblog bagi tahun 2020. 

Dengan taktik komunikasi – Let Coolblog Pink Your World, mesej utama kempen Cheesy Pinky Berry ini adalah untuk memberitahu umum bahawa Coolblog kini tampil dengan aura dan semangat merah jambu yang penuh semangat yang membara. Keenakkan rasa strawberi premium yang diadun bersama susu segar, cheese dan oreo juga turut disertakan dengan butiran jeli berbentuk hati pasti menambat tunas rasa setiap pelanggan setia dan penggemar minuman smoothies. 

Cheesy Pinky Berry dijual pada harga RM8.80 bagi saiz 700ml dan boleh didapati di kesemua 300 cawangan Coolblog seluruh Malaysia. 

Psst. Psst. Kalau perasan, ianya didatangkan dalam bekas berbentuk hati ye. 
Comel kan!
Coolblog, Coolblog CPB, Cheesy Pinky Berry, Rawlins Eats, Suria FM, Cheesy Pink Berry Strawberry Cheese, Cheesy Pink Berry Strawberry Oreo, Cheesy Pink Berry Strawberry Milky



Muzik Video Cheesy Pinky Berry
Bagi menyemarakkan kan lagi dunia merah jambu bagi peminat setia Coolblog dan juga penggemar minuman smoothies, Coolblog telah melancarkan muzik video Cheesy Pinky Berry yang dibintangi oleh Riena Diana. Berlatarkan muzik jingle yang comel dan berunsur Korea, muzik video Cheesy Pinky Berry boleh di saksikan di laman sosial rasmi Instagram dan Facebook Coolblog Malaysia. Versi boleh muat turun akan dilancarkan tidak lama lagi dan peminat Coolblog boleh memuat turun muzik video Cheesy Pinky Berry ke dalam peranti mereka. 

Cabaran Tarian TikTok Cheesy Pinky Berry
CONTEST ALERT 
CONTEST ALERT
Sempena kempen Cheesy Pinky Berry ini, CoolBlog menganjurkan cabaran tarian melalui aplikasi TikTok yang diberi nama #CPBDanceChallenge. Untuk mengambil bahagian, pelanggan perlu membeli minuman mana-mana perisa minuman Cheesy Pinky Berry Coolblog, muat naik video tarian menggunakan lagu rasmi Cheesy Pinky Berry dan peserta yang mendapat undian tertinggi akan berpeluang memenangi hadiah wang tunai. Maklumat lanjut cabaran tarian TikTok Cheesy Pinky Berry akan dikemaskini di laman sesawang dan media sosial rasmi Coolblog.

Kalau nak tahu lebih lanjut pasal produk dan lain-lain perkongsian terhangat dari Coolblog, jangan la segan silu follow Coolblog di social media accounts depa.


Dah kau tau sekarang tengah Movement Control Order, jangan la pula kai melenggang ke Coolblog terdekat (ada 300 cawangan tau seluruh negara). 

Pelbagai bentuk khidmat penghantaran kan ada. Just #StayAtHome ye kesayangan semua. 

#CheesyPinkyBerry #CoolblogCPB #CoolblogMalaysia #RawlinsEats

Rawlins GLAM | 012.280.1977

Bloodshot [Movie Review]

7:30 AM 14 Comments A+ a-

Bloodshot [Movie Review] |  This is one movie that I do not have the intention of watching it in the cinema.  Then it happens that I was to kill time in between meetings, so I decided to just give the movie a go (this was way before the Movement Control Order).
Bloodshot, Vin Diesel, Eiza Gonzalez, Action, Sci-Fi, Movie Review by Rawlins, Superhero movie, Rawlins GLAM
How does it fair in the midst of the global pandemic of Covid-19? Read on.

So guys, do check out all the possible online streaming or TV stations to catch up on latest movies ok. 

SYNOPSIS
Bloodshot Trivia
  • Directed by: David S.F. Wilson
  • Produced by: Neal H. Moritz, Toby Jaffe, Dinesh Shamdasani, Vin Diesel
  • Production companies: Columbia Pictures, Bona Film Group, Cross Creek Pictures, Annabell Pictures, The Hideaway Entertainment, Original Film, One Race Films, Valiant Entertainment
  • Distributed by: Sony Pictures Releasing
  • Running time: 109 minutes
  • Rating: PG 13 (For intense sequences of violence, some suggestive material and language)
  • First film based on Valiant Comics.
  • The movie suffered a bad opening weekend due  to the global pandemic of Covid-19.
  • Budget: $45 million
  • Box-Office: $25.6 million
  • Tomatometer: 30%
  • Metascore: 44
  • IMDb: 5.7/10
After a successful rescue mission, Ray spend a holiday with his wife in Italy before both of them were kidnapped by a group of mercenaries led by Martin Axe. When Martin did not managed to get the intel that he wants from Ray, Martin kills Ray and Gina. 

Ray's body was donated by the Marine to Rising Spirit Tech, a company that develops cybernatic enhancements for military personnel. 

Pssst. The  company is in Kuala Lumpur, y'all!
Bloodshot, Vin Diesel, Eiza Gonzalez, Action, Sci-Fi, Movie Review by Rawlins, Superhero movie, Rawlins GLAM
Upon his successful revival, Dr. Emil, the company's CEO told Ray that he is the first successful candidate to have been resurrected using a special nanite technology that will immediately 'repair' his physical injuries in battles. Ray has no recollection of whoever he was before the ressurrection - a total memory loss. 

Ray was later introduced to other patients, KT (whom later fall in love with Ray), Jimmy and Marcus who don't like him that much. 

Later, while drinking with KT, Ray experienced flashbacks of his former life and determined to hunt down Martin to kill him for killing Gina. Ray manages to escape from the facility in KL and as he was about to gun down Martin in Budapest, Martin keep on saying that 'they are all liars' which Ray took no mind off. He later was picked up by the trios who brought him back to the facility for reprogramming.

The reprogramming in fact was Dr. Emil wiping his former memory and programming a new false memory of Gina's killer, in his bid to eliminate his rivals. After the successful reprogramming of the new memory. Ray wakes up with new determination to kill another guy, Nick for killing his wife.
Bloodshot, Vin Diesel, Eiza Gonzalez, Action, Sci-Fi, Movie Review by Rawlins, Superhero movie, Rawlins GLAM
Bloodshot, Vin Diesel, Eiza Gonzalez, Action, Sci-Fi, Movie Review by Rawlins, Superhero movie, Rawlins GLAM
But Nick has prepared for his attack, by kidnapping and having his own programmer. Wilfred to build an EMP bomb that could paralyse Ray's attack. Ray managed to kill Nick but was shut down by Wilfred using the bomb. 

Wilfred managed to clean Ray's memories and sever his connection to Rising Spirit. Later, Ray discovered so many lies about his life after the resurrection by Rising Tech.

What will Ray do with his newly found life?
Will Rising Tech ever let him go?
Bloodshot, Vin Diesel, Eiza Gonzalez, Action, Sci-Fi, Movie Review by Rawlins, Superhero movie, Rawlins GLAM

MY REVIEW
Plot: 4.5/ 5.0 I love the plot twist of the movie when you first thought that Ray was doing the right thing. Then you'll realised that he was being manipulated and programmed. Is that the end of his life? Nope. Then comes another plot twist where he is salvageable and programmed for the better.

Or is it for the worse?

I actually learnt a lot about our future after watching this movie - there is no ending to the possibilities in the future. 

Cast: 4.5/ 5.0 Vin Diesel being Vin Diesel - can you expect a lovey dovey and romantic character from him? Of course the character will pay to his advantage. The others? Love them - both pretty and functional - befitting their characters!

Will I watch it again: I don't mind watching it again with the right companions. 
The pictures are taken from IMDb and other sources on the Internet. Thank you.

Rawlins GLAM
012.280.1977