COPY

Dealing With Period Pain

7:30 AM

masalah sakit puan, keputihan, kegatalan, Miss V, haid, period, menstrual, tuala wanita, pad, sanitary pad, Bio Seleza, testimoni, Hanis Haizi Protege, nifas, bocor,
CRAMPS!
Apabila kawan perempuan marah-marah (kadang-kadang lelaki pun ada), selalunya kita usik "Ko period ke? Mody semacam je".

masalah sakit puan, keputihan, kegatalan, Miss V, haid, period, menstrual, tuala wanita, pad, sanitary pad, Bio Seleza, testimoni, Hanis Haizi Protege, nifas, bocor,
Keep calm. It is just your period, again!
It makes you wonder "Memang kalau tengah haid, semua girls akan marah-marah ke? Apakah tidak mungkin dia akan bertenang?"
Pernah saya dengar ketika menghadiri kelas produk #BioSeleza, wanita akan kehilangan beberapa perkara ketika mengalami haid :
  • Darah
  • Tenaga
  • Kesabaran
So, bagi meredakan kemarahan dan menambahkan tenaga, ramai yang mula mencari alternatif tuala wanita. Ada yang cari ada pewangi, ada tenaga dan macam-macam lagi additive.

Namun, pelbagai jenis penambahan kepada tuala wanita ini tidak semuanya menyelesaikan masalah, malah ada yang menambahkan lagi masalah sakit puan.
Ada yang menyebabkan kegatalan pada #MissV, keputihan melampau, berbau, jangkitan pada #MissV dan risiko mendapat kanser pangkal rahim.

So, what do you do?
masalah sakit puan, keputihan, kegatalan, Miss V, haid, period, menstrual, tuala wanita, pad, sanitary pad, Bio Seleza, testimoni, Hanis Haizi Protege, nifas, bocor,
Bio Seleza
Rata-rata ahli keluarga dan rakan-rakan dah mula beralih kepada #BioSeleza.
Masing-masing pun dah share testimoni yang pakai #BioSeleza jauh lebih menyihatkan.

Meh baca testimoni rakan-rakan.
Bio Seleza telah membantu dari segi :
  • Membersihkan darah nifas
  • Menyerap kebasahan
  • Tidak bocor
  • Melancarkan darah haid
  • Tidak berbau
  • Mengurangkan keputihan
  • Mengurangkan kegatalan di kawasan #MissV
  • Memberi tenaga
masalah sakit puan, keputihan, kegatalan, Miss V, haid, period, menstrual, tuala wanita, pad, sanitary pad, Bio Seleza, testimoni, Hanis Haizi Protege, nifas, bocor,
Keluarkan darah nifas
masalah sakit puan, keputihan, kegatalan, Miss V, haid, period, menstrual, tuala wanita, pad, sanitary pad, Bio Seleza, testimoni, Hanis Haizi Protege, nifas, bocor,
Menyerap kebasahan dan lebih kering
masalah sakit puan, keputihan, kegatalan, Miss V, haid, period, menstrual, tuala wanita, pad, sanitary pad, Bio Seleza, testimoni, Hanis Haizi Protege, nifas, bocor,
Melancarkan haid, tidak berbau dan tidak bocor
masalah sakit puan, keputihan, kegatalan, Miss V, haid, period, menstrual, tuala wanita, pad, sanitary pad, Bio Seleza, testimoni, Hanis Haizi Protege, nifas, bocor,
Memberi tenaga
masalah sakit puan, keputihan, kegatalan, Miss V, haid, period, menstrual, tuala wanita, pad, sanitary pad, Bio Seleza, testimoni, Hanis Haizi Protege, nifas, bocor,
Kurang backpain dan senggugut
masalah sakit puan, keputihan, kegatalan, Miss V, haid, period, menstrual, tuala wanita, pad, sanitary pad, Bio Seleza, testimoni, Hanis Haizi Protege, nifas, bocor,
Kurangkan keputihan berbau

masalah sakit puan, keputihan, kegatalan, Miss V, haid, period, menstrual, tuala wanita, pad, sanitary pad, Bio Seleza, testimoni, Hanis Haizi Protege, nifas, bocor,
Tiada kegatalan dan kurang keputihan
masalah sakit puan, keputihan, kegatalan, Miss V, haid, period, menstrual, tuala wanita, pad, sanitary pad, Bio Seleza, testimoni, Hanis Haizi Protege, nifas, bocor,
Mengeluarkan ketulan darah lama
Macam mana #BioSeleza boleh membantu menyelesaikan masalah sakit puan ni?
Semestinya kerana teknologi yang diserapkan di dalam Bio Seleza.

  1. Jalur Teras Anti-Bakteria: Dirumus dengan Bio-Activated Energy, Nano Silver dan Ion Negatif yang membunuh bakteria dengan berkesan, menggalakkan aktiviti sel, memperbaiki peredaran darah, melegakan kesakitan haid dan detoksifikasi
  1. Penyerapan hiper bagi mengelakkan kebocoran, menjadikan kulit lebih kering dan segar. 
  1. Rekaan kawalan kebocoran membantu mencegah kebocoran  dan menggalakkan peredaran udara agar kulit kekal kering dan segar.
  1. Permukaan kapas yang lembut menggalakkan penyerapan dan mengurangkan reaksi alergi kulit.
  1. Lapisan berongga bagi pengaliran udara bagi mengurangkan kelembapan dan bau serta menghalang pembiakan bakteria dan kerengsaan kulit
  1. Ultra nipis bagi kesegaran dan keselesaan berpanjangan

Amazing kan?

Well ladies, jagalah #MissV anda sebab ia punca kegembiraan dan kehidupan anda dan keluarga.

Spend a little bit more to enjoy your life to the fullest.
masalah sakit puan, keputihan, kegatalan, Miss V, haid, period, menstrual, tuala wanita, pad, sanitary pad, Bio Seleza, testimoni, Hanis Haizi Protege, nifas, bocor,
Enjoy life
Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter

You Might Also Like

22 GLAM People

  1. Wah sounds so magical hahah but i have not tried it before..where to get it?

    ReplyDelete
  2. I've known of friends who suffer from awful period pains every month. However, I heard that exercise can help elevate that.

    ReplyDelete
  3. wow.... seems like a good product,,, how much leh

    ReplyDelete
  4. can try this out.. how much does it cost? where can we get it?

    ReplyDelete
  5. this is new, haven't seen this brand. whats the price range?

    ReplyDelete
  6. wow. looks like a good product

    ReplyDelete
  7. Reading the content, i had to do a double take and see who's blog I was reading. LOL

    ReplyDelete
  8. So much of innovation coming from a simple sanitary pad. Good to know that theres new things to keep an eye on in the market.

    ReplyDelete
  9. Try also warm water and take lots of rest, it helps ease the pain too, at least it works for me ;)

    ReplyDelete
  10. wow you are so brave to write about this topic, most women hardly talk about it too. the most mysterious pain the world.

    ReplyDelete
  11. Its my first time seeing this brand. I would like to try it out too hopefully it helps to reduce the PMS pain.

    ReplyDelete
  12. Wow you share about dealing with period pain, bravo! Thanks for the content :)

    http://waiyee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. i need to get this for my wife. haha :) then no more excuse period pain mood swings

    ReplyDelete
  14. Even without the pain also, can't avoid feeling uncomfortable during the period of time... Thanks for the tips on how to deal with period pain!~ Useful for many women..

    ReplyDelete
  15. This sounds interesting! Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  16. Tak pernah dengar brand ni before. Insya Allah setakat ni tak lah teruk sangat period pain. Dan takde masalah keputihan, etc. Kalau ada member yg ada masalah gitu, I rekomen kan produk ni.

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe