Testimoni : Kembali Remaja Dengan Premium Beautiful

7:30 AM

Bengkung, body figure, byrawlins, cash rebate, diskaun, hanis haizi protege, korset, murah, premium beautiful, premium beautiful corset, slim, testimoni, women, testimony, PB murah,
Kelahiran cahaya mata membawa banyak perubahan di dalam hidup berkeluarga dan semestinya menambahkan keceriaan di dalam kehidupan seharian.

Bagi golongan ibu, semuanya menjadi semakin indah dengan kelahiran cahaya mata beliau.
Namun, rata-rata menjadi bimbang dan risau akan kehadiran 'baby fat' dan penambahan berat badan selepas melahirkan.

Fakta ini begitu ketara sehingga ada yang sanggup menjalani pelbagai rawatan kosmetik untuk mengembalikan bentuk badan sepertimana sebelum mengandung, malah ada yang berusaha sehingga mendapatkan kembali bentuk badan sebelum berkahwin. Ada juga yang menggunakan pelbagai alternatif (mahal dan murah) untuk mendapatkan semula bentuk badan idaman.

And, ada yang berjaya tau.

Sepertimana Jessica Alba, beliau menggunakan dua korset sekaligus untuk mendapatkan bentuk badan yang sangat GORGEOUS!
Bengkung, body figure, byrawlins, cash rebate, diskaun, hanis haizi protege, korset, murah, premium beautiful, premium beautiful corset, slim, testimoni, women, testimony, PB murah,
Bengkung, body figure, byrawlins, cash rebate, diskaun, hanis haizi protege, korset, murah, premium beautiful, premium beautiful corset, slim, testimoni, women, testimony, PB murah,
Bengkung, body figure, byrawlins, cash rebate, diskaun, hanis haizi protege, korset, murah, premium beautiful, premium beautiful corset, slim, testimoni, women, testimony, PB murah,
Bengkung, body figure, byrawlins, cash rebate, diskaun, hanis haizi protege, korset, murah, premium beautiful, premium beautiful corset, slim, testimoni, women, testimony, PB murah,
 Tergamam tak tengok testimoni?

Kesemuanya boleh menggunakan baju yang sudah berusia lebih 3 tahun, malah ada yang dah beranak pinak kan.

Apa rahsia mereka?

PB Wonders sahaja!

Dengan pengggunaan Premium Beautiful Corset secara konsisten dan pengambilan Set Kurus Bajet, mereka semua berjaya menjadi kembali 'remaja' dengan kaedah yang sihat dan semulajadi.

Premium Beautiful Corset membantu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan sekaligus memantapkan kontur bentuk badan seorang wanita. 

Suntikan Far Infrared Rays (FIR) di dalam Premium Beautiful Corset adalah komponen utama yang membantu peletakan dan penyingkiran lelemak badan, menjadikan kontur badan wanita lebih mantap dan menarik. Kehadiran FIR juga menggalakkan perpeluhan yang mana merupakan kaedah penyingkiran toksin badan yang efisien, dan ini sekaligus menggalakkan pembakaran lemak di dalam badan (Rujuk How FIR Works).

Bagi golongan wanita yang dah penat menjalani pelbagai rawatan kosmetik (mesti dah berhabis ribuan ringgit kan), mengunjungi gymnasium (yuran keahlian pun ribuan ringgit) atau bersenam (lengkap 3 kali seminggu tak?), Premium Beautiful Corset adalah alternatif yang lebih mudah dan boleh dipakai seharian.

Keberkesannya diperakui dan yang lagi best, jaminan adalah seumur hidup.
Ada ke pakaian dalam di pasaran yang memberikan jaminan kerosakan seumur hidup?

So, this is a great life investment for the ladies.
Boleh pakai dari zaman anak dara (untuk membentuk kontur badan menarik), semasa berpantang (menguatkan rahim dan mengembalikan bentuk badan) dan sepanjang masa (untuk kesihatan dan kecantikan).

Kini semua boleh memiliki Premium Beautiful Corset dengan harga mampu milik ataupun secara ansuran, hanya dengan menghubungi saya.

Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter 

You Might Also Like

26 GLAM People

  1. Saya dah banyak jumpe korset dekat luar tapi this one nampak menarik sebab ade waranti seumur hidup. Berbaloi jugak rasanya kalau ambil

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes Fadzi.
      Lifetime warranty tu. Boleh contact saya ye

      Delete
  2. Getting and investing in a good inner garment is very crucial for shaping a women's body. But sadly not all of us can afford it :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. You can choose from any of the payments schemes - cash or installments

      Delete
  3. Wah good for those who need to shape the body ;) seems effective too

    ReplyDelete
    Replies
    1. Very effective corset and also comes with lifetime warranty

      Delete
  4. wow...first time hearing from this brand and the results are amazing in this pictures.

    ReplyDelete
  5. Yeah my friend told me before she wore to sleep too but not sure if this is the brand. She keeps her body same shape for many yeras, she is mommy of 4.

    ReplyDelete
  6. what is always important is, as long as you kept to an active lifestyle, it doesn't take much effort to get back in shape.

    ReplyDelete
  7. I masih kelihatan keremajaan lagi kan? Haha.. But ramai kawan2 yang guna PB ni kata sesuai dan nampak perubahan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Remaja lagi elok pakai so that terjaga semuanya hehe

      Delete
  8. Memang betul corset boleh memgembalikan bentuk badan ramping selepas bersalin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, masa paling sesuai untuk turunkan berat is right after bersalin

      Delete
  9. i think its too expensive for me to purchase one... :/ i will just have to stick to workouts then =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Can also be worn during workout. You can pay in installment too

      Delete
  10. A new brand to me. Wish to try coz it seems effective here :)

    http://www.ranechin.com/

    ReplyDelete
  11. Thanks for the sharing, I have few mummy friends might need your beautiful product :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Get them to contact me Ivy. Or you can introduce them to me too.

      Delete
  12. Bestnyer... teringin nak memilik satu... tapi pasti mahal kan...... =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miera mampu sangat nak miliki satu.Cepat-cepat contact me

      Delete
  13. Is that the secret to achieve your youthful body? I will keep this in mind. Too young to be worried for now :p

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe