Bio Seleza, Vagina, Dioxin, kanser ovari, kanser pangkal rahim, kemandulan, sakit puan, period pain, tuala wanita, feminine pad, sanitary pad, health, period, wanita, ladies,
Ladies in our lives
Setiap di antara kita mesti ada insan yang bergelar wanita di dalam hidup yang kita sayangi - ibu, kakak, adik, rakan, kekasih, isteri.

Jika dah disayangi, semestinya kita menghargai mereka juga kan.
Sudah lumrah apabila kita menghargai dan menyayangi, sudah pasti kita akan berusaha untuk melindungi mereka dari pelbagai kesukaran dan kesakitan kan.

Namun, adakah kita mengetahui fakta statistik bahawa 83% wanita mengalami jangkitan pada kemaluan dan dari jumlah itu, 62% berpunca daripada penggunaan tuala wanita yang tidak selamat atau tidak menepati piawaian?

Kenapa pula?
Bagaimana boleh mendapat jangkitan daripada alat yang sepatutnya melindungi wanita?

Umumnya, ia adalah kerana proses penghasilan dan penjagaan tuala wanita yang tidak menepati piawaian.
Bio Seleza, Vagina, Dioxin, kanser ovari, kanser pangkal rahim, kemandulan, sakit puan, period pain, tuala wanita, feminine pad, sanitary pad, health, period, wanita, ladies,

Ngeri tak apabila mengetahui bahawa kebanyakan tuala wanita yang berada di pasaran dihasilkan daripada kertas terpakai yang telah dilunturkan? Hasil daripada pelunturan itu pula menyebabkan wujudnya Dioxin di dalam tuala wanita yang boleh menyebabkan banyak komplikasi kesihatan kepada wanita - di antaranya kemandulan dan juga barah.

Tapi semua ini boleh dielakkan dengan menggunakan Bio Seleza.
Kenapa memilih Bio Seleza?
Bio Seleza, Vagina, Dioxin, kanser ovari, kanser pangkal rahim, kemandulan, sakit puan, period pain, tuala wanita, feminine pad, sanitary pad, health, period, wanita, ladies,
Kerana ia membantu Menyahkuman, Menyingkirkan bau kurang menyenangkan dan menggalakkan peredaran darah (kurang rasa lesu & tidak bad mood).

Dan yang menarik lagi, ada pakej istimewa untuk yang berminat.
Bio Seleza, Vagina, Dioxin, kanser ovari, kanser pangkal rahim, kemandulan, sakit puan, period pain, tuala wanita, feminine pad, sanitary pad, health, period, wanita, ladies,
Dengan harga RM720*, anda akan mendapat 
  • 6 kotak x Bio Seleza (boleh ambil mana yang anda perlu - Mixed, Day Safe, Nigh Safe, Panty Liner)
  • Percuma 1 unit x Cozuma Festiva Eyes & Cheeks Palette (eyes shadow and blusher)
  • 1 kotak x Bio Seleza Mixed
* harga akan berbeza mengikut jenis yang anda pilih

Takkan la aku nak pakai sampai 7 kotak seorang kan?
Mesti ada persoalan macam tu dalam fikiran masing-masing kan.

Apa kata, ajak rakan-rakan wanita anda untuk berkongsi membeli bersama-sama?
Lebih murah dan yang penting SELAMAT!

Cepat-cepat hubungi saya ye.
Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter
lebaran, aidilfitri, syawal, byrawlins, byrawlinsdotcom, maaf, ampun

Buat semua rakan-rakan
Saya memohon ampun dan maaf sekiranya pernah terlanjur kata, tersilap langkah sepanjang kita bersahabat

Alangkan lidah lagi tergigit
Inikan saya manusia biasa

Moga Syawal ini membawa keberkatan dan kebahagiaan buat rakan-rakan semua.

Drive safe.

Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter
mineral coffee, testimoni, hanis haizi protege, promosi, murah, diskaun, Raya, Ramadhan, migrain, kurus, byrawlins, sihat, puasa,

Salam Ramadhan rakan-rakan sekalian.
Semenjak saya share pasal testimoni seorang rakan yang bertenaga sepanjang puasa dan migraine yang berkurangan minggu lepas (post yang ini - Kebaikan Bersahur), bertalu-talu masuk order untuk Mineral Coffee.
mineral coffee, testimoni, hanis haizi protege, promosi, murah, diskaun, Raya, Ramadhan, migrain, kurus, byrawlins, sihat, puasa,
Testimoni berpuasa dengan ketenangan
Alhamdulilah syukur sebab kita dapat membantu rakan-rakan menjalani ibadah puasa dan juga membantu serba sedikit sesiapa yang ada masalah kesihatan (masalah buang air, migrain dan banyak lagi).
Dek kerana sambutan yang hangat, tetiba syarikat bermurah hati pula nak membuat promosi.
mineral coffee, testimoni, hanis haizi protege, promosi, murah, diskaun, Raya, Ramadhan, migrain, kurus, byrawlins, sihat, puasa,

Penjimatan sebanyak RM74 bagi 12 kotak Mineral Coffee.
Yes.
Order sekarang, nanti balik kampung boleh share dengan sanak-saudara.
Tak pun buat kelainan sedikit Raya kali ini dengan menghidangkan Mineral Coffee kepada tetamu yang bertandang. 
Untung-untung anda pula yang dapat tempahan selepas ini kan.

Jom cepat-cepat order!
Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter
byrawlins, hanis haizi protege, harga minyak naik, jimat minyak, hanis haizi protege, extra income, big bonus, GLAMpreneur2015, cari duit lebih
Harga minyak naik lagi - apa perasaan anda?
byrawlins, hanis haizi protege, harga minyak naik, jimat minyak, hanis haizi protege, extra income, big bonus, GLAMpreneur2015, cari duit lebih
Sabar-sabar ye
Apa reaksi pertama anda apabila mendapati bahawa harga minyak naik lagi  - RON95 naik 10 sen manakala RON97 naik 20sen seliter berkuatkuasa 1 Julai 2015?

1) Mengamuk?
Memang wajar la mengamuk kan. Dah la gaji tak naik-naik, GST plak lagi, harga barang dok naik dan last sekali bonus sikit je. Macam mana nak hidup ye tak? Tapi mengamuk @ jadi keyboard warrior apa yang boleh berubah?
byrawlins, hanis haizi protege, harga minyak naik, jimat minyak, hanis haizi protege, extra income, big bonus, GLAMpreneur2015, cari duit lebih
Jangan buat camni
2) Cepat-cepat isi minyak kenderaan sebelum 1 Julai 2015?
Urmm..... kenapa kena isi ye? Kalau isi sebelum 1 Julai, minyak kenderaan akan tahan selama 32 tahun ke?

3) Buat pinjaman?
Ada ke orang buat pinjaman untuk atasi masalah kenaikan minyak? Jangan terkejut jika ada yang buat.
byrawlins, hanis haizi protege, harga minyak naik, jimat minyak, hanis haizi protege, extra income, big bonus, GLAMpreneur2015, cari duit lebih
Ada yang buat ke?
4) Tambah extra income
Yes, rasanya ini cara terbaik menangani masalah kenaikan harga minyak dan lain-lain lagi masalah kewangan di dalam keluarga kita. Tak perlu buat besar-besaran, buat kecil-kecilan pun tak pe. Bermula dari bawah tapi biarlah ada pembimbing yang dipercayai dan berjaya. Jangan sembrono je berniaga.

Alhamdulilah, dengan #GLAMpreneurs saya dapat mengatasi masalah kewangan saya dan keluarga. Tidaklah sebanyak mana tapi mencukupi untuk kami sekeluarga.
byrawlins, hanis haizi protege, harga minyak naik, jimat minyak, hanis haizi protege, extra income, big bonus, GLAMpreneur2015, cari duit lebih
Takde la banyak mana kan
Jika rakan-rakan berminat nak mengetahui cara untuk menjana extra income sepertimana testimoni di atas, boleh hubungi saya.
InsyaAllah latihan dan bimbingan disediakan. 
Selain daripada menambah pendapatan, peluang untuk melancong ke luar negara sekurang-kurangnya dua kali (2X) setahun pun ada. 
Dan yang penting, penjanaan pendapatan dilakukan secara berkumpulan dan bukan berseorangan.
byrawlins, hanis haizi protege, harga minyak naik, jimat minyak, hanis haizi protege, extra income, big bonus, GLAMpreneur2015, cari duit lebih

Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter

Sharing is caring friends.
sahur, ramadan, kebaikan bersahur, mineral coffee, hai-o garam buluh premier drink, hanis haizi protege, byrawlins, sihat, cergas, puasa, ramadan, ramadhan, iftar,
Mengantuk ketika sahur. Ada ke kawan-kawan yang macam ni?
Sumber : Tazkirah
Bersahur adalah merupakan salah satu amalan sunat yang sangat digalakkan dan tidak sepatutnya ditinggalkan oleh setiap muslim kerana amalan ini mengandungi banyak kebaikan. 

Sabda Rasulullah s.a.w dalam sebuah hadis yang diriwayatkan oleh Ibn Hibban yang bermaksud: "Bersahurlah kamu, kerana dalam bersahur itu ada keberkahannya"

Antara kebaikan bersahur itu ialah seperti berikut: 

1- Amalan bersahur dapat memberi kekuatan kepada orang yang berpuasa pada siang hari nanti. 

2- Bersahur akan mendapat pahala kerana ia adalah ibadat sunat dan menjadi sunnah Rasulullah s.a.w. 

3- Amalan bersahur juga yang membezakan puasa Muslim daripada puasa dalam agama lain seperti Yahudi. 

4- Amalan bersahur juga akan memberi peluang kepada para muslim untuk bangun beribadah kepada Allah s.w.t pada malam hari khususnya 2/3 malam. 

Jika ingin menambah tenaga dalam menempuhi hari-hari, minumlah sekali Mineral Coffee. InsyaAllah boleh mengenyangkan sehingga waktu berbuka. Ia juga membuatkan anda cergas sepanjang hari, sepertimana testimoni rakan saya ini.
sahur, ramadan, kebaikan bersahur, mineral coffee, hai-o garam buluh premier drink, hanis haizi protege, byrawlins, sihat, cergas, puasa, ramadan, ramadhan, iftar,
Kan senang nak bekerja dan beramal ibadat sekiranya ada tenaga di bulan puasa
sahur, ramadan, kebaikan bersahur, mineral coffee, hai-o garam buluh premier drink, hanis haizi protege, byrawlins, sihat, cergas, puasa, ramadan, ramadhan, iftar,
Rejim diet sepanjang Ramadhan untuk kesihatan
Jom sama-sama amalkan rejim diet sebegini agar lebih cergas dan sihat sepanjang Ramadan.


Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter