Modern Mums

7:30 AM

Macam mana la ibu-ibu zaman sekarang melayan anak-anak mereka kan?
Kalau yang dulu-dulu mesti berhabis bila anak-anak meminta masakan kegemaran ke, buatkan baju ke.
Modern Mum = Supermom?

Modern mum ada yang madam #EmakMissBizzy ke?
#VideoByRawlins Dolu-dolu, #EmakMissBizzy study kat UK, bila dia telefon #NenekMissBizzy bertanyakan resipi nak masak apa jua juadah kegemaran, #NenekMissBizzy siap punggah segala buku resipi turun-temurun dan ajar #EmakMissBizzy melalui telefon. Sekarang bila #MissBizzy yang kat KL call #EmakMissBizzy yang berada di kampung nak resipi, disuruhnya "GOOGLE kan ada" Siap kena marah sebab ganggu #EmakMissBizzy nak bercucuk tanam di #Farmville katanya. Ada ke emak-emak #VillagePeople sebegitu? Emak kita takde macam tu. Ada masa siap kirim juadah kegemaran guna pos. Bahana teknologi sekarang semuanya ada online. Jangan esok boleh order anak online juga sudah ye. Eh. #EmakMissBizzy nie sebenarnya malas nak layan ke tak reti juga nak masak? Apa pendapat korang? #MalayVines #Vines #VineMaker #VideoLawakLimaBelasSaat #Google #Mum #byrawlins #byrawlinsdotcom
A video posted by Rawlins GLAM (@rawlins_glam) on
So, which mum are you?
Hehehe!

Do visit and comment on my instagram ok!
Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter Email

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe