Cantiknya Badan!

7:30 AM

Suka atau tidak, kita memang senang tertarik kepada sesuatu yang indah.
Dan semestinya kita suka dan gembira bila dipuji kan.

Lelaki suka nak melihat perempuan yang cantik.
Perempuan suka nak melihat lelaki tampan.
byrawlins, premium beautiful, kurus, cantik, sihat
Helok kan!!
byrawlins, premium beautiful, kurus, cantik, sihat
Feewitttt! Work that body!
And, lumrah manusia tetap juga suka nak MENGATA perkara yang pelik dan buruk kan.
So, kalau la terjadi limpahan lemak di merata badan, pun orang akan pandang, tapi pandangan yang mengeji la kan.
Hahaha.
byrawlins, premium beautiful, kurus, cantik, sihat
Berapa lama agaknya cangkuk tu mampu bertahan?
So, apa nak buat jika nak dapatkan badan yang cantik?

Boleh amalkan yang disenaraikan di bawah nie.
Soalannya ADAKAH ANDA CUKUP BERDISIPLIN?
Siapa rajin dan berdisiplin?
Ramai yang menggeleng kan.
  • Nak diet - kena DISIPLIN.
  • Nak bersenam - kena DISIPLIN dan DUIT (nak gi gym)
  • Nak liposuction - kena ada DUIT banyak
But now dah ada satu miracle yang mampu membuatkan anda senang hati dan bahagia sebab tidak mengoyakkan tabung simpanan anda.
byrawlins, premium beautiful, kurus, cantik, sihat
Instant shaping anyone?
Nak tahu apa kelebihan #PremiumBeautifulCorset ni?
byrawlins, premium beautiful, kurus, cantik, sihat
Ada dua jenis PB korset iaitu Classic dan Elegance
byrawlins, premium beautiful, kurus, cantik, sihat
Premium Beautiful Classic
byrawlins, premium beautiful, kurus, cantik, sihat
Premium Beautiful Elegance
Jika nak tahu penerangan lanjut, boleh hubungi saya.
Jika nak dapatkan harga best dan kasih-sayang, boleh hubungi saya.

Jangan tak tahu, #PremiumBeautifulCorset nie ada #LifeTimeWarranty yakni boleh dipakai sampai anda dah beranak-cucu!

Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter Email

You Might Also Like

11 GLAM People

  1. nice. it is indeed a great product

    ReplyDelete
  2. It's great to reduce those fatty part... Looks more confident and beautiful!

    ReplyDelete
  3. Yes we need to reduce our body fat, especially on our daily diet :D

    ReplyDelete
  4. hahaha very funny pictures. I need one of this too to flaunt my body

    ReplyDelete
  5. wahhh..ade lifetime warranty gitu..nak kena beli nih..nak slim jugak!

    ReplyDelete
  6. Oh my goodness! Where did you find that bra photo? You really have a sense of humour. I don't need the help of products to lose weight at this moment but when I do, I know whom to look for!!

    ReplyDelete
  7. ok.. ok.. I have to save more money and get one of these... LOL... it definitely works wonders.. huhuh

    ReplyDelete
  8. gotta love the seamless look when wearing these! no more 'lumps'

    ReplyDelete
  9. I wear similar whenever I need to fit in a tight dress, it really helps :)

    ReplyDelete
  10. The corset can help to smoothen the bulges and flatten the tummy.

    ReplyDelete
  11. Might need to find your for good corsets after bersalin lol at least can help with the posture as well

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe