All of Me Tour - John Legend Meet & Greet

8:00 AM

Apa-apahal pun, saya kena ucapkan penghargaan kepada MoKA kerana memaklumkan saya berkenaan peluang ini dan selanjutnya melayakkan saya bertemu dengan John Legend bersempena All of Me Tour beliau di Malaysia.

Yes, JOHN LEGEND tau!
Yang popular dengan lagu All Of Me tu!
Silakan jeles - John Legend and me!
Seawal pagi sampai di pejabat, terus saya buat satu video, just nak mencuba nasib kan.
Nak harapkan suara, memang ke Lautan Pasifik la lari pitching semua.
So, pasrah je.

Petang tu, tengok2 dapat notification kat Instagram - sepertimana di bawah!
Tak ke rasa nak pitam!
Thanks Mix FM
Petang tu Mix FM plak call maklumkan yang saya dapat juga Meet & Greet Session!
Hanya 16 orang sahaja yang dapat dan saya adalah salah seorang!
Woooooot wooooot!
Tiket untuk John Legend. Thanks Mix FM
Meet & Greet - All of Me Tour
Pada hari kejadian, berbekalkan kamera dan monopod berserta harapan yang tinggi untuk berselfie bersama John Legend, saya bergerak ke Kuala Lumpur Convention Center.

Sampai di sana, dimaklumkan bahawa Sesi Meet & Greet akan bermula jam 8 malam.
Manakala, kami tidak dibenarkan mengambil tandatangan atau mengambil gambar langsung kerana jurukamera rasmi disediakan.

Sedikit sedih plak rasanya!
Tapi still bahagia kerana dapat bergambar dengan John Legend!
Legend tau gambar nie!

Setelah selesai itu, konsert bermula jam 9 malam.
So, kawan-kawan, sila enjoy gambar dan juga video-video yang ada nie.

Jangan jeles tau!
The hall in KLCC
The man on his piano\
Serenading the crowd
It's John Legeng y'all
Captivating songs and voice by John Legend
John Legend working the stage
Belting all the love songs
It is getting hot with John Legend
Loving the lighting, hitting on John Legend
Au Revior




Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

You Might Also Like

6 GLAM People

  1. awak saje buat kita jeles! fine

    ReplyDelete
  2. Miera Nadhirah TanFriday, 10 October, 2014

    so lucky.... i am so envious.... I only get to hear "all of me" at Pak John.... pak john legend... huhuhu

    ReplyDelete
  3. Alalalalala


    Jeles ek @Innanie Ariffin
    Hehehehe

    ReplyDelete
  4. Jon juga kan @Miera Nadhirah Tan

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe