All of Me Tour - John Legend Meet & Greet

8:00 AM 6 Comments A+ a-

Apa-apahal pun, saya kena ucapkan penghargaan kepada MoKA kerana memaklumkan saya berkenaan peluang ini dan selanjutnya melayakkan saya bertemu dengan John Legend bersempena All of Me Tour beliau di Malaysia.

Yes, JOHN LEGEND tau!
Yang popular dengan lagu All Of Me tu!
Silakan jeles - John Legend and me!
Seawal pagi sampai di pejabat, terus saya buat satu video, just nak mencuba nasib kan.
Nak harapkan suara, memang ke Lautan Pasifik la lari pitching semua.
So, pasrah je.

Petang tu, tengok2 dapat notification kat Instagram - sepertimana di bawah!
Tak ke rasa nak pitam!
Thanks Mix FM
Petang tu Mix FM plak call maklumkan yang saya dapat juga Meet & Greet Session!
Hanya 16 orang sahaja yang dapat dan saya adalah salah seorang!
Woooooot wooooot!
Tiket untuk John Legend. Thanks Mix FM
Meet & Greet - All of Me Tour
Pada hari kejadian, berbekalkan kamera dan monopod berserta harapan yang tinggi untuk berselfie bersama John Legend, saya bergerak ke Kuala Lumpur Convention Center.

Sampai di sana, dimaklumkan bahawa Sesi Meet & Greet akan bermula jam 8 malam.
Manakala, kami tidak dibenarkan mengambil tandatangan atau mengambil gambar langsung kerana jurukamera rasmi disediakan.

Sedikit sedih plak rasanya!
Tapi still bahagia kerana dapat bergambar dengan John Legend!
Legend tau gambar nie!

Setelah selesai itu, konsert bermula jam 9 malam.
So, kawan-kawan, sila enjoy gambar dan juga video-video yang ada nie.

Jangan jeles tau!
The hall in KLCC
The man on his piano\
Serenading the crowd
It's John Legeng y'all
Captivating songs and voice by John Legend
John Legend working the stage
Belting all the love songs
It is getting hot with John Legend
Loving the lighting, hitting on John Legend
Au Revior




Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

6 GLAM People

Write GLAM People
Innanie Ariffin
AUTHOR
Thursday, 09 October, 2014 delete

awak saje buat kita jeles! fine

Reply
avatar
Miera Nadhirah Tan
AUTHOR
Friday, 10 October, 2014 delete

so lucky.... i am so envious.... I only get to hear "all of me" at Pak John.... pak john legend... huhuhu

Reply
avatar
mawardiyunus
AUTHOR
Friday, 10 October, 2014 delete

untungla

Reply
avatar
rawlins_glam
AUTHOR
Friday, 10 October, 2014 delete

Alalalalala


Jeles ek @Innanie Ariffin
Hehehehe

Reply
avatar
rawlins_glam
AUTHOR
Friday, 10 October, 2014 delete

Jon juga kan @Miera Nadhirah Tan

Reply
avatar
rawlins_glam
AUTHOR
Friday, 10 October, 2014 delete

Untung ek @mawardiyunus?
Heheheh

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe