#PromotionByRawlins

8:14 AM 0 Comments A+ a-

Lamanya tak belanja #promosi ngan kengkawan semua 
So here goes Nantikan dari saya sebab akan ada banyak lagi #promotion 
Kali ini, beli 2 set #PremiumBeautifulCorset (tak kisah lah #PremiumBeautifulClassic atau #PremiumBeautifulElegance), maka akan dapat free #PremiumBeautifulShortBra yang bernilai RM5**. Not only that, saya akan bagi banyak lagi #Freebies untuk anda. 
Di antaranya #MineralCoffee #MarineEssence products range and many more. 
Hurry up and contact me! 
Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

Tambah Tenaga Jantan

8:00 AM 0 Comments A+ a-

Salam semua

Apa khabar di pagi Jumaat ni?

Amboi...
Seronok ye.

Jangan suka sangat ye nak membaca entry nie sebab tajuk yang gah dan menarik itu.
Sebenarnya, saya terbaca berkenaan perkara ini di Facebook.
So, saya pun tak berani nak kata benda nie betul ke tidak.

Just nak sharing je, bahawa better be careful than sorry.

Lelaki memang particular bila tiba bab kejantanan masing-masing kan.
Ye betul.
Kejantanan itu penting untuk kebahagiaan rumah tangga,

Tapi sekiranya sehingga memudaratkan diri atau lebih teruk terus meninggal, macam mana dengan rumah tangga anda?

Dalam myMetro bertarikh 4 September 2014 (semalam), turut menyentuh berkenaan Kopi Beracun.
Di dalam artikel myMetro itu menyebut 

"Kejadian serangan sakit jantung mendadak terhadap beberapa mangsa lelaki akhirnya membongkar kegiatan penjualan pelbagai produk kopi beracun yang dikesan mengandungi kimia berbahaya.

Kewujudan pelbagai produk kopi campuran dihasilkan syarikat ‘hantu’ ini dikesan kian berleluasa apabila ia mudah dibeli dengan harga RM5 sebungkus. 
Ketika operasi dilakukan, pegawai CPF mendapati rata-rata kedai yang diserbu menjual peket kopi jenama Kopi Panggung dan Kopi Jantan kepada orang ramai.
Paket kopi diharamkan itu digantung di hadapan premis dengan kebanyakannya mendakwa dicampur herba Tongkat Ali dan pelbagai herba lain. "
RM5 untuk sepaket kopi?
Agak mahal kot tetapi disebabkan 'khasiat' yang dibesar-besarkan seperti 'menambah tenaga', 'tongkat ali'dan lain-lain khasiat 'kekuatan', nilainya tidak dipedulikan.
Namun akhirnya, berapakah kos perubatan yang diperlukan untuk terus sihat selepas terkena serangan jantung dan lain-lain penyakit disebabkan oleh kopi pembunuh itu?
Jika sempat, hanya terkena serangan jantung, alhamdulilah. Masih bernyawa dan ada keluarga yang menguruskan. Tetapi bagaimana dengan tanggungan?
Lebih menyedihkan sekiranya terus meninggal.
So, rakan-rakan, apa-apa pun, eloknya bertanya pada doktor anda dahulu sebelum mengambil sebarang preskripsi.
Untuk kepastian yang meyakinkan, terus bertanya kepada Kementerian Kesihatan pun boleh.

Jangan dek kerana nak KUAT dan PERKASA, nyawa yang melayang.
Mineral Coffee
Baik anda ambil #MineralCoffee yang bukan sahaja diperakui HALAL dan tidak mengandungi bahan beracun, malah terkandung kebaikan #GaramBuluh di dalamnya.
Testimoni sugar level menurun
Testimoni masalah sembelit
Testimoni kencing manis
Ok. Yang nie pun ada testimoni 'keras' tapi you better try for yourself
Another testimoni on bertambah power!

Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

Masalah #MissV

7:30 AM 0 Comments A+ a-

Are you having any of this problems?
Bio Seleza, byrawlins, cancer, cervical cancer, feminine pad, glam, hanis haizi protege, kanser, Kanser Servik, murah, pap smear, sanitary pad, sihat, tuala wanita, testimoni

It could be due to the Sanitary Pad/ Feminine Pad that you are currently using.
Bio Seleza, byrawlins, cancer, cervical cancer, feminine pad, glam, hanis haizi protege, kanser, Kanser Servik, murah, pap smear, sanitary pad, sihat, tuala wanita, testimoni
Bio Seleza, byrawlins, cancer, cervical cancer, feminine pad, glam, hanis haizi protege, kanser, Kanser Servik, murah, pap smear, sanitary pad, sihat, tuala wanita, testimoni
Bio Seleza, byrawlins, cancer, cervical cancer, feminine pad, glam, hanis haizi protege, kanser, Kanser Servik, murah, pap smear, sanitary pad, sihat, tuala wanita, testimoni
Bio Seleza, byrawlins, cancer, cervical cancer, feminine pad, glam, hanis haizi protege, kanser, Kanser Servik, murah, pap smear, sanitary pad, sihat, tuala wanita, testimoni

Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

My Testimony

8:24 AM 1 Comments A+ a-

Segan!
Segan!

Pada awalnya, agak segan untuk saya sharing.
Tetapi sebab perkara baik tak elok disenyap-senyapkan, maka saya nak share juga pengalaman diri sendiri.

Tiga tahun lepas, saya adalah seorang yang sangat tidak gemar untuk mengambil gambar.
Saya lebih rela menjadi jurugambar daripada diambil gambar.
Kenapa?
Sebab kulit muka saya yang gelap dan berjerawat teruk.
Dan memang nampak lagi tua daripada usia sebenar!

Now, bersyukur setelah saya amalkan pengambilan Garam Buluh dan BBPlus Colagen, kini saya semakin yakin untuk bergambar secara berdepan.
No more Mr Cameraman.
Malah sudah a bit addicted to do #selfie.
Ahaks.

Kesan jerawat dan jeragat semakin berkurang.
Kulih juga lebih anjal dan lebih licin.
Mulus gitew!
Hehehehe.
Dulu dan securing
Secara umumnya, Garam Buluh berfungsi seperti berikut :
Hai-O Garam Buluh Premier Drink
  • Meneutralkan asid dalam badan
  • Meneutralkan bahan kimia dalam badan
  • Membuang toksin dalam badan (logam berat, bakteria, bahan buangan metabolisme, keracunan asid, radikal bebas)
  • Membantu menyerap vitamin yang diambil dengan lebih berkesan
  • Memberi lebih tenaga pada tubuh badan
  • Membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan
  • Menguatkan peristalsis saluran usus, menyingkirkan najis yang lama terkumpul dalam badan
  • Membekalkan bahan mineral dan elemen surih kepada badan manusia
  • Menyelaras fungsi badan supaya sistem badan dapat beroperasi secara normal
  • Menyelaras keseimbangan pH badan, mengembalikan susuk badan yang beralkali lemah
  • Meningkatkan daya pemulihan badan

Manakala BBPlus Colagen pula berfungsi seperti di bawah :
BBplus Collagen
So, jika anda juga ingin menikmati kesan yang sama (atau lebih, bergantung kepada keadaan kesihatan dan kulit masing-masing), marilah amalkan pengambilan Garam Buluh dan BBPlus Colagen untuk keremajaan kulit anda.

Hubungi saya ye.
Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

Women's Health : Cervical Cancer and Testimony

7:30 AM 0 Comments A+ a-

Ladies,
At times, you are more concern of your outer beauty than your inner
You used costly lipsticks and make-up that you will wash away at the end of the day
You buy clothes that cost more than my monthly automobile payment
What about your inner health?

Prayer is the answer to cleanse your soul and your inner demon

What about your lungs? Your reproductive system?
What have you done for them lately?

Did you know that any chemical introduced to your vagina will be in the blood stream within 30 minutes after the point of introduction?
IE after wearing your scented feminine pad/ sanitary pad, the chemicals inside the pad will travel directly into your blood stream.

And the first system that it will attack is your reproduction system ie your cervics?

And the worst fact is almost all conventional sanitary pad/ feminine pad contains Dioxin!

And why should you be very sensitive about DIOXIN?

Well, nothing much except that :-
Dioxin is linked with the following effects in the body:
Endometriosis , Pelvic Inflammatory Disease, Breast cancer, Ovarian cancer, Birth defects in offspring, Immune system damage, Hormone dysfunction, Miscarriage, Impaired fertility, Lowered concentration ability, Diabetes, Impaired thyroid function
Bio Seleza, byrawlins, cancer, cervical cancer, feminine pad, glam, hanis haizi protege, kanser, Kanser Servik, murah, pap smear, sanitary pad, sihat, tuala wanita, testimoni

Bio Seleza, byrawlins, cancer, cervical cancer, feminine pad, glam, hanis haizi protege, kanser, Kanser Servik, murah, pap smear, sanitary pad, sihat, tuala wanita, testimoni
Well ladies, please choose Bio Seleza, the latest sanitary pad that are not made up of wood pulp and recycled paper. It is made from cotton for maximum absorption and definitely healthier and safer to your reproductive system. Especially to your #MissV.
Bio Seleza, byrawlins, cancer, cervical cancer, feminine pad, glam, hanis haizi protege, kanser, Kanser Servik, murah, pap smear, sanitary pad, sihat, tuala wanita, testimoni
Hurry now and change for the better future.
Bio Seleza, byrawlins, cancer, cervical cancer, feminine pad, glam, hanis haizi protege, kanser, Kanser Servik, murah, pap smear, sanitary pad, sihat, tuala wanita, testimoni

Bio Seleza, byrawlins, cancer, cervical cancer, feminine pad, glam, hanis haizi protege, kanser, Kanser Servik, murah, pap smear, sanitary pad, sihat, tuala wanita, testimoni
Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

Preloved Gucci

7:59 AM 0 Comments A+ a-

Am letting go of this beautiful messenger Gucci bag

Reason of letting go?
Too huge for me

Used 3 times only.
98% new.


Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

Malaysia is Racist!

8:00 AM 2 Comments A+ a-

Opps!
Before you start sharing my blog post and bashing me, kindly watch the video.
The movie is a must watch!

Be One Malaysia!
ONE!

You can only be RACIST when your blood is green, yellow or purple!

Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

Did You Know - Sanitary Pad Facts

8:00 AM 0 Comments A+ a-

A healthy woman will have her menstruation every month without fail.
If she misses her menstruation, there are only two things that can be thought of - she is PREGNANT @  there is something wrong with her body (ie reproductive system)!

And sanitary pads/ feminine pads will become her very best friend through out the menstruation period.

But, how many knows about the real facts of sanitary pad/ feminine pad?

Do you know that most sanitary pads and tampons are made or bleached with chlorine compounds that contain trace of the organochlorine - dioxin.

Do you know that the average women use approximately 15,000 pads over the course of her lifetime. The effect of continual exposure to dioxin, which is forever stored in fat cells, may become cumulative and deadly.
Bio Seleza, byrawlins, cancer, cervical cancer, feminine pad, glam, hanis haizi protege, kanser, Kanser Servik, murah, pap smear, sanitary pad, sihat, tuala wanita, testimoni, dioxin
The secret inside your sanitary pads
Dioxin is linked with the following effects in the body:
Endometriosis , Pelvic Inflammatory Disease, Breast cancer, Ovarian cancer, Birth defects in offspring, Immune system damage, Hormone dysfunction, Miscarriage, Impaired fertility, Lowered concentration ability, Diabetes, Impaired thyroid function

Do you know that in overseas test, sanitary pads have been found to contain 400 parts per trillion (ppt) dioxin.
Bio Seleza, byrawlins, cancer, cervical cancer, feminine pad, glam, hanis haizi protege, kanser, Kanser Servik, murah, pap smear, sanitary pad, sihat, tuala wanita, testimoni, dioxin
The silent killer
Although the paper industry has maintained that such levels are too low to cause any health problems, studies have shown that dioxin appears to migrate easily out of paper products.

Fish and other wildlife have died after exposure to the incredibly small dose of 38 parts per quadrillion dioxin.

Do you know that to make a sanitary pad, wood pulp fibres are first dispersed in water in large tub. Most of the chemicals and dyes required are added at this stage. The pulp is then scraped and brushed and inserted with air to make fleecy.

Some pads contain added rayon, which also originates from wood, for extra absorbency. The cellulose in the wood is dissolved in a caustic solution, and squirted into fine jets in an acid bath (The mixture then solidifies and dries into longer fibers). 
Rayon is another synthetic polymer that is added to the tampons to enhance the absorbing capacity .Rayon also has dioxin in it.

Do you know that chemical processes included de-linking recycled material, washing with detergents and bleaching. (As a result, some traces of chemical used remain in the pad).

Additives are also used to enhance the properties of the pad. These include absorbency agents and wet-strength agent - often, polysorbate and area formaldehyde.
Further bleaching, involving chlorine, may take place to achieve that glowing white look.

Do you know that what can you see that's the part you can't see. But even the external parts on sanitary pad that you can see are all not natural.

1)The plastic bottom - to prevent leakage - will usually be made of polypropylene or rayon.
2)The non-woven fabric covering on the pad is a lightweight material which is often polypropylene or rayon.
3)The back has 1 or 2 strips of pressure-sensitive adhesive covered with a strip of siliconised compound paper. (The pads are then packaged in plastic bags or shrink wrapped. And the packet itself may be printed with patterns - again, a chemical process.)

Do you know that sanitary products, like pads, can also be placed on the market without prior evidence of safety or efficacy, even in developed countries.

Do you know that in some pads that have fragrances and deodorantsThese substances are added to the tampon and sanitary napkins product during processing. Although they can also enter the bloodstream in a similar way to the pesticides and dioxin, they can also have an effect locally in the vagina and cause allergies and skin reactions.

Do you know that a close relative of dioxin, furan is also found in bleached paper products, including sanitary pads, diapers and tampons. A study from Korea extracted the chemicals found in sanitary pads and tampons throughout the world. While results varied with the different products, octachlorinated dioxin (OCDD), hexachlorodibenzofuran (HxCDF) and octa-chlorodibenzofuran (OCDF) were detected. These are all banned toxic substances

Women are an all too easy target because they are bound by biology to menstruate for at least 35 years. Women are thus a captive market - and potentially easy victims of numerous types of sanitary pad (and tampon) trauma.


Your health is your choice.
Choose wisely.
Your future may depend on that very decision.

Opt for Bio Seleza.

Haiqal Rawlins 
012.280.1977 
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam 

Kopi Pembunuh

8:00 AM 0 Comments A+ a-

Apabila membaca artikel tersebut dalam myMetro bertarikh 4 September 2014 (semalam), saya teringat semula entry saya pada April 2014 berkenaan Kopi Beracun.

Di dalam artikel myMetro itu menyebut 

"Kejadian serangan sakit jantung mendadak terhadap beberapa mangsa lelaki akhirnya membongkar kegiatan penjualan pelbagai produk kopi beracun yang dikesan mengandungi kimia berbahaya.

Kewujudan pelbagai produk kopi campuran dihasilkan syarikat ‘hantu’ ini dikesan kian berleluasa apabila ia mudah dibeli dengan harga RM5 sebungkus. 
Ketika operasi dilakukan, pegawai CPF mendapati rata-rata kedai yang diserbu menjual peket kopi jenama Kopi Panggung dan Kopi Jantan kepada orang ramai.
Paket kopi diharamkan itu digantung di hadapan premis dengan kebanyakannya mendakwa dicampur herba Tongkat Ali dan pelbagai herba lain. "
RM5 untuk sepaket kopi?
Agak mahal kot tetapi disebabkan 'khasiat' yang dibesar-besarkan seperti 'menambah tenaga', 'tongkat ali' dan lain-lain khasiat 'kekuatan', nilainya tidak dipedulikan.
Namun akhirnya, berapakah kos perubatan yang diperlukan untuk terus sihat selepas terkena serangan jantung dan lain-lain penyakit disebabkan oleh kopi pembunuh itu?
Jika sempat, hanya terkena serangan jantung, alhamdulilah. Masih bernyawa dan ada keluarga yang menguruskan. Tetapi bagaimana dengan tanggungan?
Lebih menyedihkan sekiranya terus meninggal.
So, rakan-rakan, apa-apa pun, eloknya bertanya pada doktor anda dahulu sebelum mengambil sebarang preskripsi.
Untuk kepastian yang meyakinkan, terus bertanya kepada Kementerian Kesihatan pun boleh.

Jangan dek kerana nak KUAT dan PERKASA, nyawa yang melayang.
Baik anda ambil #MineralCoffee yang bukan sahaja diperakui HALAL dan tidak mengandungi bahan beracun, malah terkandung kebaikan #GaramBuluh di dalamnya.
Testimoni sugar level menurun
Testimoni masalah sembelit
Testimoni kencing manis
Ok. Yang nie pun ada testimoni 'keras' tapi you better try for yourself
Another testimoni on bertambah power!
Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

Manoah Bloggers Appreciation Night

9:54 AM 3 Comments A+ a-

Seperti yang semua maklum (jika masih ada yang belum tahu) I am a person that loves a social event. Memang akan sedaya-uapaya untuk all-out jika ada social event.

So, apabila Donovan menjemput untuk hadir ke Manoah Bloggers Appreciation Night, saya tanpa berfikir panjang terus membuat RSVP.

Lokasi acara adalah di Sunway Giza Mall.
Punyalah bijak diri ini apabila menganggap Sunway Giza Mall ini letaknya di sekitar kawasan Sunway.

Nasib baik Kifli Mally maklumkan di mana lokasi sebenar. 
Jika tidak...

Anyway, being a punctual freak saya sampai pada jam 8:30 malam dan acara bermula pada 9:00 malam. 

Perkenalan dengan Manoah Consulting bermula melalui Kifli Mally.
Syukur sebab Manoah Consulting juga telah sudi bekerjasama dengan saya dalam beberapa acara.

Apabila masuk ke iDarts, rupanya dah ramai dah kat dalam.
Sementara menunggu ketibaan beberapa orang bloggers yang lain, saya, Kifli Mally dan Ruby mencuba bermain darts.
Nice shirt Don!
Masing-masing tak tahu konsep permainan so dok lempar-lempar je.

Anyway, thanks Manoah Consulting for the trust in me to join your events.
Hope that you will be prosperous (much more than before) in the very near future and jangan lupa untuk jemput saya lagi.


Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

Indahnya Beraya di #NNRaya

8:30 AM 4 Comments A+ a-

The Misfits!
Terujanya apabila mendapat jemputan daripada Nuffnang untuk beraya bersama #NNRaya.

Manakan tidak.
Cuba tengok lokasinya ->Wanaka the Bungalow!
Indahnya tangga masuk Wanaka the Bungalow
Pohon rendang yang sesuai untuk photoshoot
Kan dah cakap! Mesti akan ada photo session
Ditambah pula penaja rasminya adalah AmbiPurUMobile serta CaramabyCastrol, Doof Industries dan WowPhotoBooth, memang sah open house ini adalah yang dinanti-nantikan!
Sudah pasti sesuatu yang mengancam dan menarik bakal berlaku kelak!

Being a punctual freak, Jae Hashim and I were among the first to arrive. MahaMahu were also early.
So, memandangkan kami awal, maka kami bertiga pun explore Wanaka the Bungalow!
IMPRESSIVE!
BEAUTIFUL!
Saya nak beli Wanaka the Bungalow! Cantik sangat!
Apabila kaunter pendaftaran dibuka, maka kami pun berlumba-lumba untuk mendaftar.
Ada goodie bag dan juga satu tugasan yang perlu diselesaikan oleh semua blogger.
Nak tahu apa hadiahnya?
SAMSUNG GALAXY S5!
Pendaftaran para blogger yang hadir
Terus kami teruja untuk menyelesaikan semua tugasan yang diberikan.

Sambil-sambil menyelesaikan tugasan, sempat juga beramah mesra dengan rakan-rakan blogger yang hadir.
Ada yang kita dah kenal, maka sesi bertegur sapa bertukar menjadi sesi bercerita dan catching up yang panjang.
Mana yang baru nak kenal, masa itulah saya mula mendapatkan alamat url blog masing-masing.
Inilah masanya nak menambah sahabat kan!

Selfie/ Wefie/ Selfus sessions
Bagi yang tak sempat saya nak dapatkan alamat blog, mohon maaf ye.
Kalau sudi, tinggalkan url blog masing-masing di ruangan komen kelak ye.
Boleh saya blogwalking ye.

Actually, saya paling suka dengan tag yang dibawakan oleo #UMobile iaitu #TheBestFree!
Pada saya, #TheBestFree adalah the relationship that you strengthen and build during the social event such as #NNRaya.  You strengthen the relationship with your friends and you build new ones with a total stranger, who later will become your friend. That is #TheBestFree for me.
Indeed, #TheBestFree
Para blogger juga diberikan peluang untuk membuat panggilan, local ataupun international, selama 2 minit menggunakan talian #UMobile.
Talking about #TheBestFree.
I called my mum who was busy preparing the birthday dishes for my father, my brother, my niece and my nephew who shared the same birthdate, 25 August 2014 (early celebration).

The emcee of the day, Adlexus, did a very great job in getting us all psych up through out #NNRaya.  He is funny too!
Lengkap bersampin tu.
Ada banyak permainan yang dianjurkan sepanjang penganjuran tersebut.
Sudah semestinya melibatkan produk dari penaja-penaja rasmi iaitu #AmbiPur dan #UMobile.

Riuh rendah Wanaka the Bungalow dengan gelak tawa dari para blogger yang sporting dalam menjalankan tugasan serta permainan yang dianjurkan.

Owh.
Saya pun ada juga menyertai permainan yang dianjurkan.
Dah ready nak tengok spa yang kumpulan saya buat?
Janji jangan muntah ye!

Hehehhe.
Seronok tau permainan yang dianjurkan.
Ini lagi satu yang sempat saya rakamkan.
Sian Jae Hashim sebab tak lepas-lepas meniup kertas tu.
Siap ada permainan congkak dan batu seremban disediakan.
Dah lama tak main batu seremban, jadi cam kekok plak.
Walau skill dah hampir tiada, pose tetap pose!
Hehehhe
Di ruangan yang sama, disedikan pelbagai produk #AmbiPur yang mana merupakan lokasi untuk salah satu daripada tugasan.
Ada yang posing baring, duduk dan melompat dengan produk-produk tersebut.

Saya?
Saya buat video je.
Sekali lagi diingatkan jangan muntah melihat video saya ok!

Lagi satu yang istimewa adalah apabila Kak Pilla (The Kasihs) dan Ceera (Ceranoh) membuat demo memasak Lontong dan Sambal Ikan Bilis!
Guess who did the food tasting when the dishes were ready?
Tidak lain tidak bukan, blogger makan tersohor iaitu MahaMahu!
Nasib baik dia tak habiskan semangkuk tu!
Hehehe.

Percaya tak, saya terlampau seronok beramah mesra dan menyelesaikan tugasan sehingga terlupa nak menjengok juadah yang disediakan.

Yang penting, ada seekor kambing sedang 'digolek' mesra.
Sudah semestinya disediakan oleh Lubuk Kambing.
Jap... camne kambing nak berada di lubuk? Bukan kambing takut air ke?
Hehehhe.
Jae Hashim dan MahaMahu makan bertambah ye kambing golek tersebut.
Sedap bak hang!
Golek bang!
Ada jua dessert dari Humble's Beginning Mille Crepe yang saya nampak macam biskut oreo.
Kejap ada, kejap takde, pastu ada balik, pastu takde balik.
Confirm lazat la tu sampai kena tambah dengan laju-lajukan.
Ada jua disediakan juadah tradisional Raya seperti nasi impit, rendang dan lain-lain lagi.
Saya hanya sempat merasa nasi impit dan kuah kacang je.
Mille Crepe
Food!!
Hehehehe.
Busy jadi social bee (ke social butterfly) gitu.

Satu kemestian oleh para blogger adalah GAMBAR!
Tidak kira #Selfie ke, #Wefie ke, #Selfus ke atau pun Photo Booth, itu semua wajib dilakukan.


Rasanya kakitangan WowPhotoBooth pun jadi cam nak terkam je group saya yang tak henti nak bergambar di Photo Booth mereka.
Hehehehe.
Thanks ye sebab layan kami.
Bila gila bergambar!
Pengumuman pemenang Samsung Galaxy S5 diadakan pada penghujung acara.
Pemenangnya adalah Syafiera!
Terlompat-lompat beliau apabila mengambil hadiahnya.
Memang la!
Kalau aku, mau terguling-guling kat situ!
Hehehehe.
Tahniah babe.

So, kami ingatkan dah selesai maka semua pun nak beransur pulang.
Tetiba Adlexus mengumumkan bahawa ada lagi sebiji Samsung Galaxy S5 untuk dimenangi dengan syarat - Tulis blogpost berkenaan sambutan #NNRaya!

Terjerit kegirangan semua yang ada masa tu!
You can never guess what Nuffnang is gonna do to surprise you!
Can't wait to see what Nuffnang have in store for the next social event!


Haiqal Rawlins
012.280.1977 
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

Click Me To Visit Bargain Shoppe