Bila Retis Berkumpul

9:13 AM 17 Comments A+ a-

Ada gathering retis ke?

Of coz la ada

Bila tu? Di mana?

Last Sunday iaitu 6 Januari 2013 di Seksyen 25, Shah Alam

Ramai ke artis yang hadir?

Haip! Bukan artis la!

RETIS!

Hahahahhahaha

Yes, atas usaha Si Budak Jambu dan Kak Ayu, berjaya juga dikumpulkan sekumpulan kecil retis aka blogger berangan artis (jangan marah tau uols)
Hahahhaha
Tuan tanah yang mesra bersama anaknya yang mesra juga
Budak comel yang sanggup menahan tidur sebab seronok orang ramai
Retis yang datang ari tu adalah seperti berikut :

1) Mady aka MahaMahu
2) Nuar aka Penaberkala
3) Hanifi aka Beliamuda
4) Ben Eazy aka Eazy
5) Cik Ash aka Makcik Konah
6) Mior aka Melastik Bintang
7) Jae Hashim aka Jae

MahaMahu, Pena Berkala dan Beliamuda
Ash dan Budak Jambu serta kawan Ash
Yang penting, Bro Framestone pun ada!
Best giler dengar memasing buat sharing


It was a very informative session

Kami buat potluck

Yang masak iols rasa adalah MahaMahu, Akuzle dan Penaberkala (masak ke?)

Yang lain, mengaku kami masak...
Hahaahahhaha
Enjoy the pix ye
*Cuba teka mana satu makanan yang iols bawa*

And thanks to the organiser sebab bermurah hati menerima kunjungan kami
Walaupun tak sempat merasa spageti yang menarik hati itew

Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

17 GLAM People

Write GLAM People
Mahamahu
AUTHOR
Tuesday, 08 January, 2013 delete

I oll tahu apa yg u oll masak Kek Lapis Sarawak u oll kan ada kedai huhuhuhuhu....

Reply
avatar
Tuesday, 08 January, 2013 delete

Majuk...

Tak mention limau yang bro bawa, penat tau nak tunggu limau masak he.23x (itu je yang sempat beli, nak masak xsempat jika seharian dok travel je)

Salam kenal juga dari Bro

Reply
avatar
Tuesday, 08 January, 2013 delete

haha limau dah habis disapu.. lupa nak mention ler tu..kekeke

Reply
avatar
Tuesday, 08 January, 2013 delete

haha kek lapis kan.. tet! tepat sekali..!!

nice to meet u Rawlins.....

Reply
avatar
akuzle ayu
AUTHOR
Tuesday, 08 January, 2013 delete

Kikikik.. Limau n jajan2 bro cepat licin dikerjakan sebab dah geram sgt menunggu lama.tebaek ah, Haikal! Tqvm sudi memeriahkn suasana umah akak. Kek mu yg ada akak mkn siket2 sambil mengimbau kenangan ini. Mmg sweet!

Reply
avatar
Tuesday, 08 January, 2013 delete

Alamak....
Sorry

Mention yang masak je kan

Yang "masak" tak mention plak..
Silap
Sorry Bro

Reply
avatar
Tuesday, 08 January, 2013 delete

Thanks Kak Ayu sebab sudi menerima kebisingan kami
Heheheheh

Reply
avatar
Tuesday, 08 January, 2013 delete

Kan..
Nanti singgah kedai ye

Reply
avatar
Kifli Mally
AUTHOR
Tuesday, 08 January, 2013 delete

Kek lapis sedap dan yang penting mek nak spaghetti tak dapat nak merasa ^_^

Reply
avatar
Nadya Bubble
AUTHOR
Tuesday, 08 January, 2013 delete

Tumpang lalu ye cik retis :p


Hadiah wang tunai RM100 ! Jom jom :D

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

Reply
avatar
Tuesday, 08 January, 2013 delete

Sama le kita....
Nak Kak Ayu buat special delivery kan Kifli

Reply
avatar
Tuesday, 08 January, 2013 delete

Retis sangat kan...
Heheheheh

Reply
avatar
Wednesday, 09 January, 2013 delete

retis sgt! tapi makanan tu enak bhaa ;p

Reply
avatar
Jae Hashim
AUTHOR
Wednesday, 09 January, 2013 delete

Wahh consider retis ke i nie.. Getiss ada lahh.. Hikhik.. Cuba teka saya bawak apa???

Saya bwk perut kosong jer.. Bwahahahaha

Reply
avatar
Thursday, 10 January, 2013 delete

Memang enak tau @Love Bunga Querida

Reply
avatar
Thursday, 10 January, 2013 delete

Uols memang retis
Retis yang getis gitew...
Hehhehehe

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe