Whatchuwant, UGet

10:15 AM


Meletup tak iklan dia?
Pick A Pack, Pick A Price!
Sapa yang taknak join memang dah cukup kaya la kot
Mana taknya, setiap langganan, pada mana-mana pek, melayakkan uals dapat hadiah dan juga harga langganan yang istimewa!

Thanks to Xpax sebab sudi bagi ials mewar-warkan kelebihan ini
Kalau ikutkan, nak je simpan untuk diri sendiri tapi sebab orang dah amanahkan, kita share ok


Ini adalah Whatchuwant terbaru, kira new season dia la kan
Kali ini didatangkan dengan lebih penjimatan ketika melayari internet, berbalas mesej, berbual di talian dan segala macam keseronokan yang lain
Dah la banyak hadiah, SETIAP HARI !!!!
Di antaranya Nikon Coolpix Waterproof AW100Samsung Galaxy Tab 2 7.0”Pioneer Blu-Ray Front Surround System, Samsung 40’” Full HD LED TV dan Samsung Galaxy SIII
Sila pilih mana suka!
Camne cara nak dapatkan hadiah-hadiah menarik nie?

Senang jer!

Ikuti langkah-langkah nie ye



Langkah 1: Dial *128# untuk mengakses menu Whatchuwant 

Langkah 2: Pilih Whatchuwant Pack untuk mendapat tawaran istimewa. Pilih 1 dan Send.

Senang kan?

Kalau cam ials, mesti pilih Talk n Text Pack
Sebab banyak call mak kat Sarawak
Pastu rajin plak mesej kengkawan

Pasti lebih mnjimatkan 
Pastu dapat hadiah menarik plak tu

Selesai dah pilihan Whatchuwant
Tunggu dapat hadiah je
STOP! BELUM SELESAI LAGI
MTV Pimp My Ride akan menjelajah Malaysia dan individu yang bertuah akan mendapat perkhidmatan untuk mengubahsuai kenderaan beliau, PERCUMA
*Takkan la uals tak pernah tengok Pimp My Ride kat MTV kan*

Sepanjang promosi Whatchuwant, khas untuk pengguna Xpax, akan ada satu siri kejutan yang akan dilakukan apabila uals semua memilih pek Whatchuwant uals. Jika uals terpilih, uals akan tersenarai dalam senarai individu yang bakal menerima ubahsuai percuma, jika berjaya terpilih. Jika uals terpilih, uals juga akan menjadi TV star sebab menjadi individu pertama di Asia yang mendapat sentuhan MTV Pimp My Ride.

Tak PITAM uals kalau berjaya jadi MTV superstar uals!

Nie contoh kereta yang ials pimped sendiri
*Sapa gelak, ials lempang tau*
Ok tak?
Jangan gelak please

Ials pun nak juga terpilih untuk mendapatkan khidmat MTV Pimp My Ride nie

Memperkenalkan, Exotica!
*Kereta ials ada nama, nama dia Ms Exotica*
Exotica baru berusia sebulan sebenarnya
So, dia nie seperti kanvas putih, belum ada apa-apa ubahsuai langsung
Memandangkan Exotica nie berasal dari keluarga Proton Exora, so, apa sahaja ubahsuai pada badannya memang sangat menarik kerana luas permukaan yang besar untuk dihias
Tambah apa sahaja, letak apa sahaja, MEMANG SESUAI


So, jika ials terpilih untuk mendapat sentuhan MTV Pimp My Ride, berikut adalah senarai yang ials nak pada Exotica ials
  • Sport rim yang cantik, OZ Racing ke, Enkei ke, Black Racing ke...
  • Leather seat yang empuk dan rich untuk keselesaan pemanduan
  • TV pada headrest, all 4 seaters untuk hiburan maksima
  • Anti-theft, temper-proof dan Eco-friendly tint pada semua tingkap untuk privacy kot?

  • Automatic door seperti pintu Alphard kan... menarik gak
  • Mural/ art pada badan Exotica untuk kelainan

Memang best kalau jadi kenyataan!

Thanks Xpax Whatchuwant


RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe