Trip Oktober 2012 : Langkawi

9:00 AM

Indahnya senja dari pesisir pantai Cenang
Tetiba banyak obor-obor, terbantut niat nak berendam
Cantik tak?

Seminggu menghilang dari dunia blogging, membawa hati ke utara tanah air dan terus ke negara jiran

Apa kejadah kau bercuti time orang kerja and sekolah nie?

Uwek!
Bestlah melancong time camni sebab tak ramai orang
Lagipun ada rezki sikit so boleh la nak melancong kan

Ials pergi bercuti ke Langkawi dan Koh Lipe, Thailand last week
Pergi bersama rakan-rakan ials yakni Zahari, Jae, Hasnan dan Raz
First time spent vacation ngan diorang

Terbaik!
Tak sabar plak nak merancang untuk Pesta Songkran next year!

Bila melawat lokasi seperti pantai dan pulau nie, terasa diri ini kecil
Indahnya dunia ciptaan Allah swt

After seminggu menghilang, lain sungguh perasaan bila masuk kerja
Syukur bila balik bercuti, otak tenang, kesihatan elok, rasa cam bersemangat gila nak kerja
*mampooo ayat gitew*

Sepanjang di Langkawi, kami semua berpakat la nak melawat Makam Mahsuri, Nusantara Maju (yang buat minyak gamat tu), The Datai (sampai sesat), Beras Terbakar dan Tanjung Rhu

Sewa kereta then drive satu pulau
Bahagia!!!!!
Kawan ials confused "Mana berasnya?"
Sorang lagi jawab "Of course dah terbiodegradasi"
Semua jakun masuk sini hahahahha
Boleh meneruskan minat yang sentiasa terganggu apabila di KL
Saya lebih suka mengambil gambar daripada diambil gambar, percayalah!
Next entry pasal Koh Lipe plak
Nantikan pix porn yang akan ials pamerkan...
Hahahaha

p/s : Merancang nak bawa family ials dan family si dia plak ke sini nanti...tak sabar you!

RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe