Buat Raja & Ratu Sehari

9:00 AM

Wow
Sedar tak sedar dah masuk bulan Oktober dah kan
Tak lama lagi ramai yang akan update digital invite ke majlis perkahwinan masing-masing dalam FB, blog dan twitter kan
Mesti ramai gak yang akan update baju sempena hari bahagia kan
Baju yang gorgeous ala-ala artis di red carpet event gitew
Meletups kan baju-baju pengantin dia
Yes
Nie semua hasil tangan kawan ials, an upcoming designer, Najib Salman namanya
Kalau minat contact je dia 
https://www.facebook.com/najib.salman atau call je, 012.344.2425

Sebelum tu, kalau nak nampak menarik dan tertarik masa pakai baju Najib tu
Apa kata uals ambil satu set Premium Beautiful corset?
Baru la terletak dan menarik baju uals tu nanti
Time bersanding takde le badan pengantin melengkung kan
Baju yang sedia ada cantik jadi superb plak bila ditambah dengan Premium Beautiful Corset tu kan

Premium Beautiful Corset ini banyak kegunaannya dan juga pelaburan yang terbaik untuk seorang wanita

Senario 1
Anda nak kahwin, so anda ambil satu set Premium Beautiful Corset, katakan 3 bulan sebelum tarikh perkahwinan
Anda berjaya menurunkan berat badan dan kesihatan anda bertambah pulih
Mengurangkan @ menghilangkan masalah keputihan yang anda hidapi
Masalah kitaran haid anda yang tidak menentu juga sudah tiada
Pening-pening juga menghilang
Postur badan juga bertambah elok

Senario 2
Tiba hari persandingan
Semua tetamu memuji betapa cantiknya anda memakai pakaian pengantin
Bertukar 3 - 5 salin pakaian pengantin pun anda tetap nampak segar dan menarik
Al-maklum, dah pakai Premium Beautiful Corset, maka bentuk badan semua terletak dan menarik

Senario 3
Selepas bernikah, anda dimurahkan rezeki dan mengandung
Selepas melahirkan cahaya mata pertama, anda nak berpantang
Premium Beautiful Corset anda boleh gunakan sebagai bengkung semasa berpantang
Premium Beautiful Corset membantu mengemaskan rahim dan sistem peranakan anda
Ia juga membantu menyeimbangkan hormon dan mengembalikan bentuk badan anda seperti sebelum anda melahirkan

Kan pelaburan tang baik kan?
Dah la mendapat pengiktirafan SuperBrand, ia juga mempunyai lifetime warranty

So, kalau dah tempah baju pengantin kat Najib Salman, segera hubungi saya
Boleh dapat dengan harga istimewa ye

CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

2 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe