Jom Naikkan Trafik Blog!

1:14 PM



Serba sedikit berkenaan Beautiful by Rawlins @ www.byrawlins.com nie

Blog ini adalah wadah untuk saya 'bersemuka' dengan potential business partners saya di merata dunia
Saya menjalankan perniagaan online dan blog adalah instrumen yang paling mudah untuk dikendalikan dan pulangannya adalah sangat lumayan
Walaupun saya menjalankan secara part-time (saya dah ada kerja tetap), tetapi kerana fleksibiliti masa membolehkan saya menjalankan perniagaan mengikut masa saya
Alhamdulilah, saya baru berniaga tidak sampai setahun (Oktober ulang tahun pertama) tetapi saya sudah mula mengecapi FINANCIAL FREEDOM dan juga TIME FREEDOM
Jika berminat nak tau lebih, hubungi saya

Thanks to Cik Lily Putih sebab info pasal segmen ini
And millions thanks to Mak Dara sebab sudi nak buat segmen nie

Camne cara nak naikkan trafik blog?

Senang je!

  1. Join Segmen Mak Dara nie
  2. Buat entry bertajuk "Jom Naikkan Trafik Blog" dan linkkan ke entry <<Mak Dara>> nie
  3. Tepekkan banner yang sebesar alam ials letak kat atas tu
  4. Tulis serba sedikit pasal blog masing-masing
  5. Dah setel, letak URL entry kat blog Mak Dara
Selesai kan?

Cepat tau sebab segmen tutup kul 6 pm

Pastu, trafik meletup-letup!

Buat la entry yang meletup-letup biar tetamu yang bertandang dari segmen ini kekal jadi pengunjung setia anda.


Gitewwwww!


CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

25 GLAM People

  1. Jom lawat blog saya...

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih

      Saya akan datang bertandang sekejap lagi

      Delete
  2. singgah dari blog mak dara :) http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama (^_^)

    http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  4. Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya akan datang menyerang blog anda sebentar lagi...

      Delete
  5. datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raksasa akan datang menyerang sebentar lagi...
      Hehehehhe

      Delete
  6. hai.. Datang dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya akan serang blog anda sebentar lagi...
      Nantikan

      Delete
  7. salam kenal dari segmen yg sama dan KA dh follow juga ye 342

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete
  9. Dtg dari segmen mak dara….done follow ;)

    http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  10. Hai,
    Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
    Thanks <3

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    ReplyDelete
  12. Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beautiful bakal menyerang blog Zamani sebentar lagi

      Delete
  13. salam perkenalan awk :)

    singgah dr segmen Mak Dara jgk,
    http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe