RM6,500 untuk dikongsi bersama ANDA

9:00 AM 2 Comments A+ a-

Hello uals
Kemeriahan mendapat RM16,000 masih belum reda kan
RM16,000?
Apa itu?
Baca ini >>> RM16,000

Bersyukur tau dapat sebanyak itu
Bukan MENUNJUK atau RIAK tapi itu bukti perjuangan saya

Kalau nak dibandingkan dengan apa yang leader aka friend aka mentor saya dapat, sikit sangatlah kan
At least, saya dah dapat dan akan dapat juga, insyaAllah

Uals pun boleh dapat gak
Tak caya?


Sebagai permulaan, next month boleh dapat RM6,500
RM6,500
Bila masa nak dapat bonus banyak gitu? 
*jika anda kakitangan Petronas dan lain-lain GLC, sila jangan baca*


Uals taknak ke jadi macam Hanis Haizi nie?

Baru je mencecah 28 tahun, tapi dah melancong all over the world for free, 5 - star treatment 

Menggenggam pendapatan ratusan ribu setiap bulan

Boleh berbelanja tanpa perasaan ngeri atau sesal bila-bila masa

Well, tunggu apa lagi
Meh la cepat secure appointment dengan saya
Kita sama-sama selami rahsia kejayaan beliau


CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

Buat TV Commercial plak

8:52 AM 0 Comments A+ a-

Rawlins ubah kerjaya?

Mampu tak?

Rezki kan uals
Nak kata comel tu tidak tapi lega ada juga yang berminat nak jadikan kita model
*modelkah?*

Sebenarnya, nie semua angkara Nuffnang yang tolong promote sebab aku suka menyakat diorang dengan bermacam-macam karenah dan soalan

Then one day, diorang offer untuk aku hadir bagi sesi shooting TV commercial untuk Samsung Tablet
Bangga weh!
Blogger tak glamer seperti aku diberikan peluang untuk muncul dalam TV ad, memang aku rasa bangga
*orang lain lagi banyak buat iklan kot, ko baru sekali*


Pada hari kejadian, neves gak sebab muka tak comel dan macam tak ready


Pihak Samsung dah sediakan a lil' script yang nak dibaca pada masa shooting

So, aku, Cik Lily Putih, Submerryn and other Nuffies pun sibuk la menghafal

Then sorang-sorang dia amik shooting
Kat Jalan Yap Ah Shak je
Senario dia ala-ala pejalan kaki yang ditemuduga berkenaan tablet terkini dan expectation terhadap tablet yang akan datang

As usual, bila pergi event Nuffnang, jarang la balik tangan kosong
Dapat la hadiah seperti mana di atas

Thanks Nuffnang and Samsung sebab berani mempertaruhkan ials dalam commercial uals

Bak kata CLP : Ingat orang cun je boleh masuk TV, mak pun boleh noks

CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

My BFP

10:04 AM 0 Comments A+ a-

Hello semua

Saya sekarang dah ada BFP
Salah eja ke? BFF kot?

Bukan la, bukan Best Friend Forever
Nie pun semacam BFF tapi lagi best sebab dia penyelamat saya
Dia adalah BIOzone Food Purifier (BFP)

Why saya katakan dia penyelamat?
Ini kerana BIOzone Food Purifier berupaya menyingkirkan toksin pada bahan mentah (proses purifikasi) melalui kaedah pengozonan
Kaedah pengozonan menyingkirkan kuman dan bahan-bahan pencemar dari bahan makanan mentah dan menjadikannya lebih segar dan sihat serta selamat untuk dimakan
Meh kita baca petikan dari The Star bertarikh 17 Februari 2008
http://thestar.com.my/health/story.asp?file=%2F2008%2F2%2F17%2Fhealth%2F20347145&sec=health 

Tu bayangkan kajian dibuat pada 2008
Sekarang dah 4 tahun tapi artikel ni tetap relevan
Banyak yang kita makan tanpa kita ketahui 'kesegarannya'

Wajar kita ketahui bahawa kesan racun perosak pada buah-buahan dan sayur-sayuran tidak akan hilang dengan mencucinya sahaja

Meh kita tengok reaksi ayam yang dikatakan segar dibeli dari pasar raya
Pics credit to my mentor, Hanis Haizi

Beberapa minit selepas BIOzone Food Purifier diletakkan bersama ayam 'segar'
Buih-buih mula terbentuk dan semakin banyak


Masa ini, buih-buih tu dah mula mengeluarkan bau yang kurang menyenangkan
Lihatlah betapa banyaknya buih yang terbentuk

 Buih-buih nie berstruktur likat dan melekit
*ewwwww*

























Even wipe kat kain pun tak hilang

Saksikan apabila cuba dibakar


Tak terbakar hokay!!!

Bayangkan bahan yang sama disimpan di dalam badan kita, bertahun-tahun lamanya

Gross kan!

Hubungi saya untuk mendapatkan BIOzone Food Purifier aka BFP dengan harga istimewa!

CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

Bait : The Review

9:00 AM 4 Comments A+ a-

Pictures credits to AceShowBiz
Thanks to Churp-Churp sebab sudi juga bagi tiket lagi kat saya

Bila tengok tajuk, teringat siri movie Jaws
Siri movie nie menyebabkan saya trauma nak mandi sungai atau laut for sometime

Sinopsis:
Josh, merupakan seorang ahli penyelamat pantai yang telah bersara selepas kematian sahabat karibnya yang juga merupakan bakal adik iparnya. Adik iparnya itu telah menjadi mangsa kepada serangan jerung ketika menggantikan Josh untuk bertugas.

Selepas bersara, Josh bekerja di pasaraya yang terletak berhampiran pantai dan telah memutuskan pertunangannya kepada Tina. 

Doyle pula merupakan seorang lelaki yang telah dipaksa untuk merompak pasaraya tersebut untuk menyelamatkan adiknya.


Ketika rompakan sedang berlaku, tsunami melanda dan telah membanjiri seluruh pasaraya termasuk ruangan meletak kenderaan di bawah pasaraya tersebut.

Apabila ombak telah reda, mangsa yang masih hidup cuba menyelamatkan diri dengan memanjat ke atas para paling tinggi di dalam pasaraya. Kemudian mereka menyedari bahawa terdapat jerung yang terperangkap di dalam pasaraya bersama-sama mereka dan mula mengintai peluang untuk menjadikan mereka sebagai mangsa.


Begitu juga dengan beberapa orang mangsa yang terselamat di ruang meletak kenderaan di bawah tanah. Terdapat juga seekor jerung yang turut terperangkap di situ dan turut mengintai peluang untuk menjadikan mereka mangsa.

Di sini, kita disajikan dengan pelbagai usaha untuk mangsa menyelamatkan diri dan juga rakan-rakan yang terselamat.


 Aksi menyelamatkan mangsa ini banyak mengundang perasaan cemas di kalangan penonton sehingga kerapkali terdengar jeritan.

Ada juga di antara aksi yang disajikan mengundang gelak di kalangan penonton.



Penilaian ials terhadap movie nie :

Plot penceritaan : 4.7/5.0. Not bad untuk cerita yang kita akan tahu jalan ceritanya kerana pernah ada siri Jaws. Tetapi apabila diselitkan babak rompakan, kita menjadi sedikit berdebar dan menantikan "the dark side" di kalangan mangsa muncul apabila ingin menyelamatkan diri.

Penghayatan : 4.8/5.0. Kagum dengan lakonan semua. Believable. Walaupun ada kalanya Josh kelihatan seperti Lara Croft lelaki. 

Will I watch it again : Definitely!






CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

RM16,000 untuk bonus

8:28 AM 15 Comments A+ a-

Setahun yang lepas, saya hanya mampu berangan-angan untuk memiliki pendapatan yang mencecah puluhan ribu
Memang pernah la memegang duit sebanyak ini, tapi itu semua lepas buat loan
Pastu kena potong gaji
Perasaan menjadi kaya itu cume seketika je

Then, selepas membaca blog dan bertemu dengan Hanis Haizi, saya beranikan diri untuk menjadi sepertimana beliau
Mana tak berapi bila tengok dia selamba je shopping bag Chanel, dua sekaligus ye!
Mana boleh jadi, seorang surirumah yang tidak pernah bekerja tapi mampu mendapat pendapatan ratusan ribu setiap bulan
Dah la muda, takde pengalaman kerja plak tu
Takkan la ials pun takleh buat apa yang dia buat

Sesungguhnya, apa sahaja perniagaan itu bagus dan memang ada risikonya

Jika ada yang gagal, mesti ada yang berjaya
Kenapa kita mesti fokus pada kegagalan orang lain?
Kenapa tidak kita tiru langkah yang berjaya?
Gagal mesti ada sebab

Berjaya mesti ada cara
Beruntungnya saya sebab dijodohkan dengan bisnes ini dan juga GLAM di bawah bimbingan CDM Hanis Haizi dan CDM Razali Zain kerana :

  • produk yang telah terbukti dan terkenal
  • strategi pemasaran yang telus dan bersih 
  • bimbingan yang konsisten dan mantap
Mustahil untuk berniaga?
Jika mustahil, kenapa surirumah yang tidak pernah berkerja mampu menggenggam income ratusan ribu setiap bulan, secara konsisten?
Income CDM Hanis pada Januari 2012. Tak PITAM kalau setiap bulan begini?



Tak PITAM bila tengok gaji sebanyak itu, sebulan, setiap bulan?

Alhamdulilah, saya juga sudah mendapat bonus, tak sampai 10% pun dari apa yang CDM Hanis dapat
SYUKUR
Dan saya dapat bonus pada September, bulan yang mana selepas Raya dan time orang lain lambat lagi nak dapat gaji

Anda tak nak ke?
Dapat bonus selepas Raya, mesti rasa lega kan. Kalau tiap-tiap bulan begini, siapa tak nak?

CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

BIOzone Food Purifier : The Video

8:13 AM 2 Comments A+ a-

Semalam ials citer pasal BIOzone Food Purifier

Today, ials nak share video berkenaan kegunaan, fungsi dan kelebihan BIOzone Food Purifier
Multi-purpose as well
Untuk kesihatan, keselamatan dan kesejahteraan sekeluarga
Sila tonton sehingga selesai, banyak info untuk makluman semua

*Ngeri tak tengok lemak yang tidak terbakar tu? Bayangkan berada dalam badan kita*
Hubungi saya untuk mendapatkan BIOzone Food Purifier

Kekalkan gaya hidup sihat dengan makan makanan yang bebas toksin dan bakteria
CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

Makanan kita tercemar!

12:39 PM 4 Comments A+ a-

Hello uals!
Buat apa tu?
Masih mood open house lagi ke?
Amboi...lamanya la open house ye

Dalam mood beraya yang tak habis-habis nie, mesti banyak pergi ke pasar membeli bahan mentah kan
Dalam memilih ikan, mesti nak pilih yang insang merah kan
Pilih sayur plak, mesti nak pilih yang kurang koyak atau berlubang daunnya di sana sini
Daging plak mesti nak cari yang paling segar kan

Kenapa kita cari yang terbaik?
Sebab kita melihat luarannya yang cantik, maka secara luar sedar kita akan anggap bahan-bahan mentah tersebut adalah yang terbaik dan bersih

Tapi sebenarnya, sayuran yang elok adalah sayuran yang daunnya dihinggapi ulat-ulat sayuran
Daging dan ikan yang elok pun tidak semestinya kita lihat berdasarkan luarannya sahaja

Sedikit fakta untuk dikongsi :
Hanya sayuran yang disembur racun perosak yang banyak tidak akan dihinggapi ulat dan dirosakkan, maka luarannya menjadi sangat cantik
Kehadiran racun yang banyak di dalam sayuran pula tidak akan hilang begitu sahaja, walaupun dibasuh berulang kali
Malah jika dibasuh berulang kali, nutrien pada sayuran yang akan hilang, manakala racun akan masih tetap bersisa di dalamnya
Begitu juga dengan daging dan ikan : entah berapa banyak pewarna dan bahan pengawet yang digunakan untuk menjadikannya kelihatan fresh?

So, apa kita nak buat?
Nak jadi petani, pekebun atau nelayan untuk memastikan sumber makanan kita segar dan bersih?

Tak perlu la sampai begitu

ANDA BOLEH MELAKUKAN SESUATU UNTUK MELINDUNGI KELUARGA SENDIRI
Kaedah-kaedah tradisional tidak dapat menjamin penyingkiran bahan-bahan pencemar daripada makanan. Buah-buahan dan sayur-sayuran yang direndam dalam larutan garam dapat menyingkirkan bakteria, tetapi ini akan menstabilkan bahan-bahan kimia dalam makanan dan menjadikan ia berbahaya untuk dimakan. Dengan adanya BIOzone Food Purifier, anda tidak perlu bimbang lagi tentang racun serangga, bahan-bahan kimia, pewarna dan sebagainya.

BIOzone Food Purifier menggunakan proses pengkhususannya iaitu menyatupadukan bahan perintang ozon bagi mengubah oksigen (O2) menjadi ozon (O3). Ozon akan kembali menjadi oksigen setelah menjalankan fungsi untuk menyingkirkan bahan-bahan pencemar.

Kelebihannya :
* Menyingkirkan toksin larut air, toksik larut lemak dan bakteria dalam makanan
* Memulihara kesegaran makanan
* Menyingkirkan bau

Ciri-ciri produk
• 100% tiub silikon bergred medikal
• Batu seramik bergred tinggi
• Mudah alih
• Selamat
• Penyelenggaraan minima

Kelebihan Proses BIOzone
• Selamat
• Penjanaan ozon yang konsisten
• Efektif
• Memulihara nutrien makanan

Cara penggunaan: 
Letakkan makanan yang perlu dipurifikasi ke dalam semangkuk air. Pastikan paras air menutupi makanan. Masukkan tiub silikon bergred medikal ke dalam air dan tekan butang pengawal masa untuk menentukan masa purifikasi.

So, jika berminat untuk menyediakan jamuan yang lebih sihat untuk keluarga tersayang, gunakan BIOzone dalam penyediaan makanan seharian anda.

Untuk maklumat lanjut, hubungi saya.


Technorati Tags: byrawlins, premium beautiful, health, food.

Resident Evil : Retribution

9:00 AM 6 Comments A+ a-

Thanks to Nuffnang for the tix

Truth be told, memang ials tak sabar-sabar nak tengok movie nie

Dengan koreografi aksi lawan, monsters dia, senjata dia

Memang dinanti-nantikan la


Start je movie, ials dah macam kagum sebab dia mulakan dengan kaedah penceritaan yang lain dari movie lain iaitu penceritaan secara backward
Macam mana tu?
Dia just reverse je movie tu!

Then, aksi awal-awal tu, ials dah terjerit-jerit sebab banyak babak yang monsters muncul, Alice menyelamatkan diri dan banyak la aksi lawan-lawan yang marvellous

Tetapi rupa-rupanya, mana-mana siri Resident Evil (1-4) yang sebelum nie hanyalah eksperimen yang dijalankan oleh Umbrella Corporation di bawah satu bumbung ye

Dengan menggunakan klon Alice, mereka menjalankan eksperimen tersebut berulang-ulang kali di lokasi yang sama tetapi bandar berlainan


Tak paham?
Lokasi sama bandar berlainan?
Then, uals kena pergi tengok


Masa nie banyak la aksi lawan-lawan yang menggegar jiwa

Movie kali ini berkisar berkenaan Alice mengetahui tujuan sebenar Umbrella Corporation menyelamatkan dirinya dan usaha Alice untuk menyelamatkan anak dia daripada menjadi mangsa kepada monsters yang terhasil dari T-Virus.

Dengan bantuan daripada rakan-rakan beliau,
Alice berjaya melepaskan diri daripada kawasan eksperimen Umbrella Corporation tetapi beliau mendapati bahawa seluruh dunia telah dijangkiti T-Virus dan Alice serta rakan-rakannya adalah harapan terakhir untuk menyelamatkan manusia.

Truth be told, ials tertidur di sebahagian daripada babak movie nie.

Kenapa?


Pada babak awal, excitement and adreline rush was so high sebab banyak sangat aksi!
Then suddenly, as fast as it starts, the excitement dies

Cerita jadi semacam lembap sedikit

Lakonan Li Bingbing adalah sangat kaku

Lakonan yang lain-lain pun ials rasakan sekadar elok tetapi not convincing
Jalan cerita pun agak rapuh dan tidak menepati jangkaan ials
Maybe that's only me

My review :
Plot : 3.7/5.0. Rapuh, tidak mantap dan ada masanya membosankan
Penghayatan : 3.5/5.0. Selain dari Milla, yang lain seperti sekadar mencukupkan watak. Terutama Li Bingbing yang menuturkan skrip tanpa perasaan (kalau dia jadi Red Queen elok kot)
Will I watch it again : Probably no

CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!

4:55 PM 6 Comments A+ a-

Sesapa rasa nak disenaraikan dalam bloglist hasrulhassan.com, sila jengah ke blog beliau


Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!


Cepat-cepat tau!


CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

Twitter Follow Button : The Tutorial

9:00 AM 0 Comments A+ a-

Hello uals

Apa khabar semua?

Hari itu sambil jejalan kat blog leaders semuam perasan plak ada button untuk follow yang comel-comel
So, ials pun try la ikut-ikut

Perasaan tak kat sebelah --------------------------------->>>>>>>>>>>>>>>>
Perasan tak?
Yes, buttons nie la
Chumey kan?
Nak try buat tak?

Meh kita buat satu-satu ok

  • Semestinya uals kena ada akaun twitter dulu
  • Once dah ada akaun twitter, masuk ke laman web ini  >>> https://twitter.com/logo
  • Pada bahagian menu, click Buttons
  • Di sini, uals boleh la pilih jenis-jenis button yang uals nak
  • Pastu, letak username uals pada ruangan user
  • Then boleh preview code tersebut





















Bila uals dah dapat code tersebut, copy code tersebut
  • Then bergerak masuk ke laman www.blogger.com masing-masing
  • Masuk ke ruangan Layout
  • Pilih di mana-mana bahagian yang anda suka dan click "Add a gadget"
  • Click "HMTL/Javascript" dan paste code yang telah di copy terlebih dahulu tadi
  • Click preview untuk pastikan button tersebut menjadi
  • Jika menjadi, click "Save Arrangement"
Yeay! Dah selesai!



CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

Lady Gaga itu LELAKI

9:00 AM 4 Comments A+ a-

Taken from Google
Uals mesti pernah terdengar pasal gossip yang melanda Ratu Kontroversi antarabangsa nie kan?
Dengan fesyennye yang WOW

Ada lagi nie gossip pasal dia
Nak tau apa?
Lady Gaga adalah LELAKI
Pernah terdengar tak gossip nie?

Sebenarnya, ials ada bukti yang gossip tersebut adalah BENAR
Tak caya?


Betul nie?




Hahahahaha

Gurau jer

Nie sebenarnya samaran ials sempena majlis Astro B.yond IPTV Hollywood & Celebrities Night anjuran bersama Astro dan Nuffnang pada 2011
Ada entry khas yang ials buat nie >>> Menang TV 32 Inci tau

Dekat entry tu, ials letak sikit je gambar

Then tetiba my beloved leader, CDM Hanis Haizi, kata, why don't you letak je gambar banyak-banyak
Then claim yang you Lady Gaga Malaysia

Adam C selaku pengacara majlis malam tu pun kata yang Lady Gaga Malaysia memang buat kontroversi!

Kontroversi tau!

Of course la kontroversi kan, sepertimana Lady Gaga sendiri

So, herewith, ials share the transformation and the pix of the ever Beautiful and Controversial Lady Gaga of Malaysia
Everyday me
Thanks to Teh Tarik. After two hours of make-up
Be reminded, that is NOT WHO I AM...
I dressed up for a theme party and will do it again if the prize is worth doing it!

Enjoy the pix
Not so before pic
Putting on the wig
The head piece
The event, being the first yang ials join semenjak blogging, memang meninggalkan kesan pada diri dan rakan-rakan yang dikenali dalam blogosphere

Memang banyak rakan blogger yang dikenali dan menjadi kawan kemudiannya
A geisha
Wolverine and Storm from X-men
Evelyn Salt aka Angelina Jolie
Super sexy Pitbull
The amazing couple, Captain America and Ms Peggy
Strutting my fierceness and WON
Worth the hour spent on make-up and blistered feet 

Nie sebahagian daripada link rakan-rakan yang mention pasal event nie
1) Nuffnang
2) Samuel
3) Submerryn
4) Teh Tarik Memoirs
5) Jackie
6) Isaac

Tak sabar nak pergi costume party lagi nie

CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

Bonusku @ September 2012

9:00 AM 18 Comments A+ a-

Peringatan
*Entry ini bukan untuk bermegah, tetapi sebagai bukti perjuangan saya*

Alhamdullilah
Berterima kasih di atas bimbingan mentor kesayangan, The Marvellous Duo, CDM Hanis Haizi dan CDM Razali Zain di atas usaha tanpa putus asa mereka
Juga terima kasih kepada rakan-rakan bisnes yang mempercayai saya untuk bersama-sama mengubah impian menjadi kenyataan
Ibu-bapa dan adik beradik, ini semua untuk anda
Tidak dilupa rakan-rakan yang mendoakan (ada juga yang tak mendoakan, tak mengapa)
Tidak dilupakan GPS bergerak saya aka sahabat baik, Jae Hashim, sebab rajin meneman asal ada appointment...

Eh..nie ada ucapan ke?
Takde lah
Bersyukur di atas rezki yang diterima
Menjadikan saya semakin tabah dan teruja untuk membantu rakan-rakan mendapatkan jumlah yang sama atau lebih dari nilai yang saya dapat
Tak teringin nak tengok akaun anda menunjukkan nilai sebegini setiap bulan?
Syukur
Syukur
Syukur

Jika saya tidak memberanikan diri untuk melangkah setahun yang lepas, saya tidak mungkin akan dapat mengecapi bonus ini sekarang

Dengan hanya Premium Beautiful sebagai modal, tidak terduga pulangannya sebegini mewah
SYUKUR

Asalnya cuma nak ada extra income RM2K - RM4K
Tapi kerana adanya bimbingan yang konsisten, produk yang SUPERBRAND, tidak tersangka begini rezki yang saya perolehi

Walaupun tidaklah sebanyak mana, ini merupakan bukti yang menunjukkan bahawa sesiapa sahaja boleh mengecapi nikmat yang sama, regardless of your education or designation

Yang perlu adalah untuk BERMULA
The first step is always the hardest
Mari kita sama-sama menggapai impian kita untuk mengubah kehidupan kepada yang lebih selesa

Jika anda juga ingin merasakan nikmat yang serupa, hubungi saya dan kita sama-sama berusaha ke arah TIME FREEDOM dan FINANCIAL FREEDOM

CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977


Click Me To Visit Bargain Shoppe