Sibu, Here I Come

8:31 AM 2 Comments A+ a-


Oh yes
Finally ials nak balik kampung
Nak sambut Gawai Dayak with my beloved families
Of course ada majlis khas nak raikan anak ials yang second tu, Fiel
Tak sabarnya nak balik


Flight ials akan berlepas ke Sibu pada pagi 29 Mei 2012
Nantikan ialsnyer laporan khas dari kampung ials iaitu di Sarikei dan Kanowit 
Laporan nie semua nanti pasal Gawai je kot...

Selamat bercuti kepada warga Sarawak and Sabah tak kira di mana uals berada
My cousins yang di Semenanjung nie, korang tak reti2 nak balik ke?
Ahaks!
*nape le Semenanjung tak isytihar cuti gak, kalau isytihar kan selamat cuti aku*
CONTACT ME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

2 GLAM People

Write GLAM People
SHAMSUL AMRI
AUTHOR
Tuesday, 29 May, 2012 delete

Hepy gawai Lins..... Jangan lupa bwak balik ole2

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe