Sibu, Here I Come


Oh yes
Finally ials nak balik kampung
Nak sambut Gawai Dayak with my beloved families
Of course ada majlis khas nak raikan anak ials yang second tu, Fiel
Tak sabarnya nak balik


Flight ials akan berlepas ke Sibu pada pagi 29 Mei 2012
Nantikan ialsnyer laporan khas dari kampung ials iaitu di Sarikei dan Kanowit 
Laporan nie semua nanti pasal Gawai je kot...

Selamat bercuti kepada warga Sarawak and Sabah tak kira di mana uals berada
My cousins yang di Semenanjung nie, korang tak reti2 nak balik ke?
Ahaks!
*nape le Semenanjung tak isytihar cuti gak, kalau isytihar kan selamat cuti aku*
CONTACT ME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

Post a Comment

2 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: rawlins.una@gmail.com