Bowling @ Camwhoring?

9:00 AM


Bowling nie satu games yang ials suka sangat
Bukan sebab ials boleh main tapi sebab it is a very fun game to play with your friends

Ada sekali tu, one of our friends nie ada match kat tempat dia and she wanted to practice katanya
So, dia ajak le weols nie pergi main bowling kat Metropoint Kajang tu
Only 5 of us could made it sebab yang lain tu ada family commitment

Lepas daftar and ambil kasut, masing-masing dengan muka profesional nak memulakan permainan la
But this dear friend of mine nie memang kaki bergambar akak camwhore sangat tau
Setiap kali nak bergerak, dia minta orang amikkan gambar dia pose
Macam-macam gaya

So, uals enjoy la pic kami nie semua
Tak tau la uals enjoy ke tak kan











At the end of the game, ials terfikir
Nie main bowling ke sesi photoshoot?

Berangan retis sangat! 
CONTACT ME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

3 GLAM People

  1. hahahaha sangat retissssssssssss kay

    ReplyDelete
  2. awww, bestnya main bowling.. awww.. hav a great day..^.^

    ReplyDelete
  3. Timnya yang bagus! Bowling brings the people together!

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe