Bowling @ Camwhoring?

9:00 AM 3 Comments A+ a-


Bowling nie satu games yang ials suka sangat
Bukan sebab ials boleh main tapi sebab it is a very fun game to play with your friends

Ada sekali tu, one of our friends nie ada match kat tempat dia and she wanted to practice katanya
So, dia ajak le weols nie pergi main bowling kat Metropoint Kajang tu
Only 5 of us could made it sebab yang lain tu ada family commitment

Lepas daftar and ambil kasut, masing-masing dengan muka profesional nak memulakan permainan la
But this dear friend of mine nie memang kaki bergambar akak camwhore sangat tau
Setiap kali nak bergerak, dia minta orang amikkan gambar dia pose
Macam-macam gaya

So, uals enjoy la pic kami nie semua
Tak tau la uals enjoy ke tak kan











At the end of the game, ials terfikir
Nie main bowling ke sesi photoshoot?

Berangan retis sangat! 
CONTACT ME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

3 GLAM People

Write GLAM People
Jae Hashim
AUTHOR
Wednesday, 30 May, 2012 delete

hahahaha sangat retissssssssssss kay

Reply
avatar
Wednesday, 30 May, 2012 delete

awww, bestnya main bowling.. awww.. hav a great day..^.^

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Wednesday, 10 July, 2013 delete

Timnya yang bagus! Bowling brings the people together!

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe