Safe House : The Review

8:32 AM




Yeay!
Dapat tiket free lagi dari Nuffnang dan Churp-Churp
Thanks Nuffnang dan Churp-Churp

Best kan join Nuffnang and Churp-Churp nie tau
Banyak kelebihannya
Yang penting, almost every week, I akan dapat tengok premiere movie
Meaning, sehari atau dua hari awal dari orang lain
Yeay!
Ala-ala VIP gitew

Ials dapat free tix untuk Safe House, starring the ever gorgeous Denzel Washington and the sexy Ryan Reynolds.

Dicilok dari Cik Google


Pergi ngan kengkawan.
Giler ramai manusia berbaris, but I was first in line. Hehehehe..
Kegigihan menempuh kesesakan jalan raya tau

Now, lets move to the review :
Citer nie mengisahkan seorang pegawai CIA muda, Matthew Weston, yang ditugaskan sebagai House Keeper atau penjaga rumah persembunyian di Cape Town, Africa. Beliau yang telah berkerja sebagai House Keeper selama setahun merasakan sudah sampai masanya untuk bertugas di lapangan tetapi pegawai atasa beliau, David Barlow merasakan beliau belum cukup bersedia.

Manakala Tobin Frost merupakan seorang pegawai CIA yang telah berpaling tadah dan menjadi seorang penjual maklumat kepada mana-mana pihak yang memberikan ganjaran tertinggi.
Di dalam satu urusniaga bersama pegawai MI6, beliau telah dikejar oleh sekumpulan lelaki yang menginginkan sebuah fail yang mengandungi maklumat pegawai-pegawai tinggi kerajaan yang terlibat dengan rasuah. Kumpulan penjahat tersebut gagal menangkap Tobin Frost kerana beliau telah menyerah diri ke Kedutaan Amerika.

Tobin telah dibawa ke rumah persembunyian yang dijaga oleh Matt Weston tetapi kumpulan penjahat berjaya menjejak beliau dan bermula kisah aksi tembak-menembak, kejar-mengejar dan darah membuak-buak di sana-sini.
Bahagian ini memang aksinya terbaik!
Terdengar jeritan penonton yang terkejut di sana- sini (padahal sebelah aku je)

Jalan citer dia memang mengejutkan sebab kita tak tau sapa yang jadi penjual rahsia sebenarnya di dalam agensi nie sehingga menyebabkan semua tempat persembunyian Matt dan Tobin sentiasa diketahui oleh kumpulan penjahat

Kesimpulannya,
.
.
.
.
.
Pergilah menonton citer ini.
Memang terbaik la lakonan Denzel dan Ryan

Dicilok dari Cik Google. Terbaiklah lakonan kau, Ryan Reynolds!


Saya bagi 5 bintang!

NO ONE IS SAFE
Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

You Might Also Like

5 GLAM People

  1. Saya sukaa!!!!!!!!!!!!! sapalah yang kuat and suka bebenorrr menjerit... blackout pun nak jerit...

    ReplyDelete
  2. ehh bukan sapa kuat tapi sapa yang kuat menjerit

    ReplyDelete
  3. Jae Hashim : erk...kenapa banyak beno komen tu...cam kenal je sapa yang menjerit tu kan...

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe