Thank you to Churp Churp and Nuffnang
It has been quite some time that Reese Witherspoon appears on the silverscreen
Love her in Legally Blonde and Legally Blonde 2
So very much

Now, I watched This Means War



What is the movie all about?
CIA agents and best friends FDR Foster (played by Chris Pine) and Tuck Henson (played by Tom hardy) were sent to office jobs after their mission went awry.
After seeing a commercial for online dating, Tuck decides to sign himself up and is paired with Lauren Scott (played by Reese), a product testing executive. Her best friend, Trish, has signed her up for the same online dating site.
FDR and Tuck soon discover that they're seeing the same woman and decide not to tell her that they know each other, to interfere with each others' dates, nor have sex with her and let her come a decision between them. However, they soon break their rules and use CIA technology to spy on her and discover her preferences, as well as try to sabotage one another. 


It is hilarious to watch all sorts of ways the boys used to fail the others attempt in winning over Lauren's heart. 
The movie teaches you that friendships means more the love itself for your friends will always be your lovers.


I love the chemistry among the actors. 
I give TWO thumbs up and 5.0/5.0 for the movie.
Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Hello guys 
Apa khabar semua?
Sihat?
Wife camne?
Bagi yang belum kahwin, GF plak ok?

Mesti ramai macam ragu-ragu macam mana saya boleh berkongsi makulumat berkenaan Premium Beautiful nie ngan ladies  kan
Ye la
Camne lelaki nak meniaga pakaian dalam wanita kan
Well, believe me, it is not as hard as people imagine
Sebenarnya, perempuan lebih menghargai komen dari lelaki kerana perempuan kan nak jadi cantik untuk lelaki
Betul tak?

Well guys
Pernah tak  wife atau GF tanya soalan ini
"Hye sayang. Saya dah gemuk ke?"

Jawapan selamat yang uals akan berikan adalah seperti berikut kan :
"Taklah. U look ok"
@
"I nampak u kurus je, macam masa i mula-mula kenal u. Tak berubah pun"
@
"Dapatkan je ubat doktor kalau dah berisi sikit"

Tapi uals tahu tak beberapa fakta tentang the ladies yang boleh menggugat kesihatan mereka, insan-insan yang anda sayangi 

1) Perempuan adalah sangat senang terdedah kepada Kanser Ovari, Kanser Serviks, Kanser Payudara
2) Masalah senggugut dihadapi setiap bulan
3) Masalah pada rahim seperti rahim jatuh, keguguran dan sebagainya
4) Luka jahitan bagi yang menjalani C- Sect
5) Masalah keputihan yang boleh menjadi punca kepada kemandulan
6) Mengandung luar rahim
7) Masalah keguguran kerana rahim yang lemah

Kanser Payudara : Dicilok dari Ms Google

Kita sebagai lelaki tak perlu mengandung kan. Tapi mesti kita kesian tengok isteri kita ketika mengandung. 
Lagi-lagi bila mereka melahirkan, lagi lah kita patut MENGHARGAI mereka. 
Sepatutnya, sebagai penghargaan kepada mereka, kita layan mereka dengan sebaik-baik penjagaan. Kalau dulu-dulu, orang-orang tua akan hantar tukang urut, mak bidan dan sediakan tungku untuk berpantangkan. 
Zaman moden nie takde yang menyempat nak buat semua itu. Semuanya nak mudah dan cepat kan. Kalau yang lahir secara normal, memanglah senang. 
Tapi kalau yang C-Sect, manalah boleh urut ke, pakai bengkung tradisional ke, pastu perut masih lagi seperti mengandung kan 

Kanser Ovari : Dicilok dari Ms Google
Ada wanita yang mempunyai masalah rahim mudah jatuh, menyebabkan kandungan rahim tidak kuat dan mengakibatkan PENGGUGURAN bukan dirancang. Amalan berurut dan bertungku sangat bagus untuk menaikkan rahim pada tempat yang betul dan pengecutkan rahim. 
Tapi tak semua yang sanggup luangkan masa setiap hari untuk bertungku, dan berurut seminggu sekali di atas urusan harian. 
Pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL membantu wanita untuk mengatasi masalah ini, dengan hanya memakai 8 jam sehari sahaja.
Polycystic ovary : Dicilok dari Ms Google 
Ngeri plak bila tengok gambar-gambar nie. 
Tak kesian ke kat wife atau bakal wife anda?
Kanser nie tak kenal mangsa, isteri orang atau anak dara. Ini kerana sel kanser memang ada di dalam sistem tubuh badan manusia, bergantung kepada pemakanan setiap individu yang membolehkan sel kanser itu aktif ataupun tidak. 

Kalau uals baca entry nie >> Lemak Perut Menyebab Penyebaran Kanser << uals akan tau apa kaitan PREMIUM BEAUTIFUL dengan kesihatan wanita
Sebab ia ada FIR yang membantu mematikan sel kanser dalam badan manusia.
Jangan la sampai kita dimaklumkan oleh doktor bahawa kita menghidap kanser baru kita nak rasa menyesal
Lagi menyedihkan kalau dah sampai Tahap 3 atau Tahap 4 kan
Masa tu rasanya kita kena pasrah je

Premium Beautiful nie berfungsi dengan DETECT and PROTECT
So, jika kita pakai Premium Beautiful secara konsisten setiap hari, FIR yang ada di dalamnya akan membantu kita mengesan sel-sel kanser dari peringkat awal lagi
Kanser Servik yang boleh menyerang remaja/anak gadis : Dicilok dari Ms Google

So guys, jangan la lepas nie kita jawab soalan wife atau GF kita sepertimana di atas
Belikanlah Premium Beautiful untuk mereka sebagai penghargaan dan keprihatinan kita

Memang ramai golongan wanita yang akan cakap MALU atau MALAS atau TAK SUKA nak pakai korset nie
Premium Beautiful adalah satu pelaburan kesihatan masa depan yang sangat berbaloi
Dah lah ada LIFETIME WARRANTY

BETTER TO DETECT AND PROTECT THAN TO CURE
Kalau dah terkena, sebanyak mana pun insurans yang kita dapat takkan dapat mengembalikan kegembiraan hidup
Fibroid boleh menjadi sebesar bola sepak : Dicilok dari Ms Google
Tidak semua yang memakai corset Premium Beautiful ni nak cantik atau kurus sahaja. Kebanyakannya mengutamakan KESIHATAN. Sebab itu ramai di antara agen PREMIUM BEAUTIFUL ini adalah PENGGUNA sebelum menjadi USAHAWAN.

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

Tahun 2012 nie saya berangan untuk menambah koleksi adik beradik Louis Vuitton saya
Bila flipping through the catalogue pages at Louis Vuitton International, meleleh liur saya melihat collection kat situ

Kalau uals tak terliur tengok tak tau la

iPad Case

Nak beli iPad case untuk my iPad


Tannor wallet

Cantiknyer wallet nie
Geramnyer!

Untuk beg ke office, mana satu yang best ek?
Tolong bagi idea please

Associe GM

or

Porte-Document Voyage

Manakala beg nak bawa bersiar-siar plak, ials berkenan yang dua nie
Please bagi cadangan
Trotteur beaubourg

or

Wichita

Best kan

Jum bersama-sama kita usahakan ke arah mendapatkan impian ini

Apa impian uals tahun nie?

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Hello mommies! Bagi bakal2 ibu di luar sana korang mesti tgh pening nak pilih bengkung apa yg sesuai utk dipakai. Bagi yang sedang melalui proses berpantang, bengkung merupakan benda yang wajib kita pakai. Nowadays ada banyak sangat brand bengkung sampai naik pening dibuatnya. TAPI KEBANYAKANNYA BENGKUNG TRADITIONAL yang jenis melilit-lilit dan berela-ela panjangnya.


Seperti yang kat atas nie, mampu ke nak pakai hari-hari? Kena berpusing dan melilit bagai!

I would know sebab my mum dulu pakai cam nie gak. Sian tengok my dad tolong pakaikan setiap hari. Sian tengok my mum bila nak gi toilet. Pakai macam mana pun, my mum still lagi ada baby fat. Terfikir gak masa tu, buat apa pakai benda nie kan?

My grandma datang masa my mum berpantang. Masak macam-macam herba, buat pendiang segala bagai. Rumah dah macam bau kedai ubat dah.
Huhuhu!

Selepas diperkenalkan pada Premium Beautiful, I pun kongsi dengan my sisters and also my mum.

My sisters pakai selepas dua minggu bersalin. Tak sampai dua bulan, dua-dua dah balik ke saiz sebelum berbadan dua. The elder sister tu ada masalah period, now dia dah tak mengalami masalah period tak tentu masa tu. Yang second one plak, masa pregnant, naik berat almost 20 kg. Selepas pakai Premium Beautiful, dia kembali ke saiz masa anak dara plak. Pastu masalah kulit dia pun dah berkurangan. Lega.

Kebaikan berpantang dengan Premium Beautiful



PREMIUM BEAUTIFUL boleh membantu proses pengecutan rahim dan mengempiskan kembali perut yang besar ketika mengandung samada uals melahirkan secara normal atau caesar.

Takkan ada masalah seperti bengkung traditional.
Kalo ikatan terlalu kuat, kita sampai susah nak bergerak, berjalan seperti pakai kimono.
Kalo terlalu longgar, perut pulak tak kecut.
Dengan Premium Beautiful, badan kita akan automatically ikut cutting berdasarkan size Premium Beautiful anda.
Lagi kerap dipakai, lagi cepat hasilnya.

Bagi yang bersalin normal
Boleh pakai Premium Beautiful selepas 3 hari bersalin (bergantung kepada luka). Boleh dimulakan dengan waist nipper dahulu sebelum pakai full set.

Bagi yang bersalin caesar
Boleh pakai Premium Beautiful selepas 3 minggu ke sebulan selepas bersalin.

Uals pun boleh ambil sekali pil Maharani untuk mengeluarkan darah nifas dengan lebih cepat dan berkesan.


Hanya RM65 sekotak!


Kalau sesiapa berminat nak tau lebih lanjut, add je Facebook saya atau e-mail je saya ye. Tekan je butang Contact Me kat atas tu.

- Posted using BlogPress from my iPad
Sometimes, 
We need to be reminded what is important in life
In order to move forward, people has to go past yesterday
Study the past to guide your way

Some points for all of us to ponder upon








Success is all about how well we rebound from our failures

No success without fail steps along the way!




Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Yeay!
I made the right choice.

Sabtu lepas, telah diadakan satu majlis meraikan usahawan-usahawan yang baru memulakan langkah dalam menuju ke arah kehidupan yang lebih selesa dan merdeka dari segi masa dan kewangan.




Saya adalah salah seorang dari penerima yang menerima anugerah pada hari itu.
Perasaan semasa menunggu giliran adalah tak terucapkan.
Terasa diri ini sangat dihargai.

Seramai 300 ++ usahawan berpangkat Senior Sales Manager dan 1200 ++ usahawan berpangkat Sales Manager telah diraikan pada majlis tersebut.

Turut diraikan dan diberi penghormatan pada majlis tersebut adalah usahawan yang telah mencapai pangkat tertinggi iaitu Crown Diamond Manager dan mereka akan diberikan peluang untuk berkongsi rahsia kejayaan di majlis tersebut.
Salah seorang dari CDM yang diberi penghormatan adalah dari kumpulan kami.
Apabila CDM Dr Hafiz naik ke pentas, hampir 2/3 dari isi dewan turut mengiringi beliau .
Pada masa ini saya berasa sangat bangga kerana telah menyertai kumpulan yang betul! 
Kumpulan yang sangat digeruni kerana sentiasa melebihi jangkauan setiap kali ada target  dan juga kerana kepimpinan yang sangat mantap!

Thanks pada yang hadir untuk meraikan dan juga mendoakan kejayaan saya
Jae Hashim
Khairul Ramlee

Nikmati gambar-gambar yang ada ye.












A very HUGE HUGS AND THANKS to my mommy and daddy in this biz, Hanis Haizi and Razali Zain for all the guidance and prep talk!




Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

Just nak sharing ngan semua tentang Premium Beautiful nie
Sebenarnya semua boleh pakai Premium Beautiful,
laki, perempuan, tua, muda, gemuk, kurus,
semua boleh pakai
Entri ini agak lengthy, sediakan diri anda untuk membaca

Entry ini pinjaman dari Beautiful Efah Mustaffa
Thanks Efah

1. Ibu yang baru melahirkan anak - Postpartum recovery
Premium Beautiful dijadikan sebagai bengkung untuk mengembalikan bentuk tubuh asal ibu especially untuk hilangkan baby fat. (SILA RUJUK ENTRY INI UNTUK HILANG BABY FAT) Cara pemakaian yang mudah, selesa dan berkesanan mempercepatkan lagi proses pemulihan ibu dan mengurangkan kesan "stretch marks". Teknologi far infrared ray dan potongan "GIRDLE" yang tepat mengikut potongan badan terbukti mempercepatkan proses pengecutan rahim.

Dicilok dari Ms Google
  2. Bakal Pengantin / Pengantin
Premium Beautiful membantu memberikan bentuk badan yang sempurna dengan memecahkan lemak-lemak di bahagian degil seperti perut, peha, dan punggung. Dengan Premium Beautiful, anda boleh mengecapi impian anda memakai baju pengantin idaman anda.(RUJUK ENTRI INI BERKENAAN PENGANTIN DAN PREMIUM BEAUTIFUL)

Dicilok dari MS Google. Bahagia je kan kalau penampilan menyerlah di hari bahagia


Dicilok dari Ms Google. Best kan kalau dapat melaram sehabisnya di hari bahagia.
3. Pesakit Slip Disc dan Tulang Belakang
Dicilok dari Ms Google
Premium Beautiful memberikan sokongan kepada yang diperlukan oleh pesakit untuk menjalankan aktiviti seharian tanpa kesukaran. SILA RUJUK ENTRI KHAS UNTUK SLIPPED DISC. Premium Beautiful telah disyorkan oleh ACA (American Chiropractic Association)

4. Pesakit Asthma
Premium Beautiful boleh mengurangkan dan melegakan serangan asthma
Dicilok dari Ms Google

5. Memulihkan masalah kewanitaan
Premium Beautiful telah terbukti mengurangkan masalah kewanitaan seperti keputihan, fibroid, cysts, dan period yang tidak menentu.
ENTRI BERKENAAN KEPUTIHAN 


ENTRI BERKENAAN KANSER
Dicilok dari Ms Google
Dicilok dari Ms Google
6. Membantu wanita yang sukar hamil dengan mengurangkan berat badan dan meningkatkan kesihatan secara keseluruhan
Dicilok dari Ms Google
7. Teknologi FIR membantu memberikan bentuk yang cantik dan kekenyalan kepada payudara dan punggung wanita..Isteri HOT Suami pasti suka!!!heheheh
Dicilok dari Ms Google. Nak isteri body mengancam camnie?  Wife plak mesti nak goda suami kan...


Dicilok dari Ms Google. Produk ini boleh buat suami isteri bertambah rapat. Tak ke untung gitew?

So, uals ada tak tergolong mana-mana kategori di atas?
Cepat-cepat hubungi ials untuk ketahui lebih lanjut
Free trial
Sharing is caring
Check out my other entries labelled "PREMIUM BEAUITIFUL"

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

Have you ever feel like that you are hurting yourself much more, just to care for your friends' feelings?
Just how far will you go for your friend?
Here are a few quotes about friendships that I think we all should ponder upon.

Dicilok dari Ms Google

A friend is one who knows you and loves you just the same.
Elbert Hubbard

A friend should be one in whose understanding and virtue we can equally confide, and whose opinion we can value at once for its justness and its sincerity.
Robert Hall

A friendship can weather most things and thrive in thin soil; but it needs a little mulch of letters and phone calls and small, silly presents every so often - just to save it from drying out completely.
Pam Brown


If it's very painful for you to criticize your friends - you're safe in doing it. But if you take the slightest pleasure in it, that's the time to hold your tongue.
Alice Duer Miller

An insincere and evil friend is more to be feared than a wild beast; a wild beast may wound your body, but an evil friend will wound your mind.
Buddha


I don't need a friend who changes when I change and who nods when I nod; my shadow does that much better.
Plutarch


True friends stab you in the front.
Oscar Wilde


Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams
Hye uals
Saja je nak share info pasal satu lagi produk yang amazingly beautiful nie
Pernah dah ials sebut dalam entry yang satu nie >> Lacto-Lite Membantu Mencegah Kanser

Since banyak permintaan untuk produk ini, so, saya nak share apa kelebihan this amazing product nie

Memperkenalkan 
Nurich Lacto-Lite
 

Sedikit trivia berkenaan sistem penghadaman manusia :
Uals tahu tak dalam usus kita ada berbilion bakteria, dianggarkan lebih kurang 1.5 kg dari berat badan kita. 
Ini kerana sistem penghadaman yang baik memerlukan lebih kurang 80% atau lebih bakteria baik dan bakteria neutral. 
Manakala yang selebihnya adalah bakteria yang berbahaya atau kurang baik untuk kesihatan.
Bakteria baik membantu meningkatkan kesihatan usus kita manakala yang berbahaya boleh memudaratkan kesihatan.
Namun begitu, dek kerana beberapa faktor seperti diet yang tidak seimbang, proses penuaan, tekanan serta pengambilan ubatan yang berlebihan menyebabkan bilangan bakteria baik di dalam usus kita berkurangan. 
Kalau yang baik dah berkurangan, maknanya yang tak elok la lagi banyak kan.
Itu sebabnya kita sering mengalami masalah pada sistem penghadaman. Untuk mengatasinya, kita perlu pertambahan probiotik.

Erk....
Apa itu probiotik?
Probiotik ialah bakteria yang baik yang duduk dalam usus bagi menjamin kesihatan usus.
Manakala Prebiotik pula bermassud makanan atau nutrisi yang diperlukan oleh probiotik untuk berkembang dan berfungsi dengan baik.


And guess what!
Nurich Lacto-Lite membekalkan kedua-duanya dalam satu sachet!


Lacto-Lite Trivia :Tidak mengandungi sebarang herba atau bahan kimia yang bersilat laksatif (julap), so tidak akan menyebabkan cirit-birit atau kekejangan perut


Keunikan Lacto-Lite
- Tahan terhadap asid perut dan garam hempedu
- Keupayaan hidup dan mengekalkan aktiviti walaupun ketika disimpan

- Kebolehan melekat pada sel usus yang baik
- Diiktiraf FDA sebagai GRAS (Generally Recognized As Safe)


Kaedah Lacto-Lite Bertindak
- Menyingkirkan toksin badan
- Meningkatkan metabolisme untuk mengurangkan berat badan
- Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik
- Membantu penghadaman yang lengkap
- Membantu melegakan sembelit
- Membantu sintesis vitamin


Cara Pengambilan
- Campur satu sachet Lacto-Lite ke dalam 200ml air kosong/ air masak. 
Air panas is absolutely NO NO
Bleh juga kalau nak campur dengan jus buah atau yogurt drink seperti Bliss Yougurt Drink seperti kat bawah nie. 
Ials suka amik Lacto-lite ngan Bliss drink nie.
Kan ada yang botol kecil, yang itu 200 ml. Just nice.
Masukkan dalam Bliss drink nie, goncang sehingga sebati, then minum sedikit demi sedikit. Jangan minum sekaligus ye.

*untuk keberkesanan penyahtoksikan terbaik, minum sekurang-kurangnya 2000cc air setiap hari.


Wanna know more?



Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams



Yeay!
Thanks to Churp Churp, I got the tickets to the preview of Beauty and the Beast in 3D

Thank you Ms Google


Introducing Beast and Belle, together with Lumiere, Mrs Pot, Mr Cogsworth, lil' Chip and love-to-hate Gaston, in all their glory, in 3D

Thanks to Ms Google : Gaston seducing Belle
Lumiere, Mrs Pot and Mr Cogsworth


I have watched Beauty and the Beast for a few dozen times before, at least
The movie is evergreen and lovely and a reminder to the heart that
"You will find love in the strangest place"
Be nice to people and be considerate to others

Walt Disney Animation Studios' magical classic "Beauty and the Beast" returns to the big screen in Disney Digital 3D™, introducing a whole new generation to the Disney classic with stunning new 3D imagery. The film captures the fantastic journey of Belle, a bright and beautiful young woman who's taken prisoner by a hideous beast in his castle. Despite her precarious situation, Belle befriends the castle's enchanted staff–a teapot, a candelabra and a mantel clock, among others–and ultimately learns to see beneath the Beast's exterior to discover the heart and soul of a prince.

A movie where everyone can enjoy it
Really worth going for, even of you have the movie before
(says the movie freak)
All the little details just add to the beauty of the movie

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams




Minggu nie semua entry pasal balik kampung je ye..
Hehehehehe

Geram kot tengok baby Fiel nie
Ingat tak entry nie >>My Beautiful Baby
Now he is 4 months old dah
Alhamdullilah...
He is strong, kuat makan and kuat menangis
Kuat makan la sebab usia dua minggu mak dah terpaksa bagi makan Nestum cair sebab dia selalu nangis tak kenyang menyusu
Baby chomel kan

Now, when he is four months old, dah comel and kuat dah my lil' boy nie
Muka cute je
Orang pun selalu tersilap ingat di girl sebab rambut dia kerinting gile
Comel tu comel tapi kesian bila panas, dia berpeluh giler
Kesudahannya....




Comel tak Baby Fiel?
Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams