Hasil Titik Peluh

8:46 AM 4 Comments A+ a-

Hello all
Watpe tu?

Cuti Tahun Baru Cina uals watpe?
Ials busy sajork
Memanjang jumpa kengkawan and clients di Pavillion
Why Pavillion?
Senang parking, lokasi untuk bertemu senang
Juga banyak tempat menyopping...
Hahahahaha
Situ la tempat nak generate income, situ juga untuk spend income

Hasil-hasil pembelian sepanjang cuti ini adalah seperti berikut :

iPad2 cover. Cantik kan? Cuba teka jenamanya...
Starbuck 2012 Planner: Apasal ntah terbeli benda nie kan...
Kasut kerja Valentino Rudy : Terpaksa beli sebab kasut lama dah rosak, tanggal tapak bagai...hahahaha
Seronok plak shopping masa cuti nie 
Tapi manusia tetap ramai kat Pavillion masa nie
Kasut tu dah lama mencari sebenarnya tapi sebab kaki saya nie bersaiz 38, maka tidak terjumpa kasut yang sesuai dengan saiz kaki saya
Pergi Bonia, salesperson siap suruh cari kasut perempuan sebab kasut lelaki takde saiz itu
Pergi Tangs plak, disebabkan salesperson yang sombong dan pemalas, so I tak jadi beli
Pergi Gucci pun takde saiz (damn! dah mengidam pakai kasut gucci pergi kerja)
Akhirnya terjumpa Valentino Rudy, dah la sesuai saiz, selesa plak tu, dapat diskaun lagi...
Yeay!
Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

4 GLAM People

Write GLAM People
Shibam Jelita
AUTHOR
Thursday, 26 January, 2012 delete

ehhh, jumpa client kat bilik meeting opish pun ok what, miahaha

Reply
avatar
Thursday, 26 January, 2012 delete

Ada ke client kat bilik meeting?
Plis bagi sorang

Reply
avatar
Jae Hashim
AUTHOR
Thursday, 26 January, 2012 delete

nice shoes... belikan i satu plisssssss.. size i senang cari

Reply
avatar
Thursday, 26 January, 2012 delete

jae hashim : hehehehe...boleh..i bagi kalau dah cukup 50,000 PV nanti ye...hint hint

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe