Anugerah Juara Lagu 26 : OhSome!

9:32 AM 0 Comments A+ a-


Last nite was ohsome
I love the show!
Vocal memasing memang terbaiklah!
Baik yang buat persembahan mahupun yang bertanding!
Yang kurang cantik adalah penari-penari yang mengiringi persembahan Black, Hazama dan Azlan
Kalau diorang takde pun takpe

All this while, my vote has always been for Beribu Sesalan
Powerful voice combination
Tahniah Ning Baizura, Shila Amzah dan Jaclyn Victor

Yang paling penting, tahniah kepada Hafiz dengan Awan Nano
Pemenang terbesar semalam sebab dapat Juara dan Vokal Terbaik

Persembahan memang terbaik la
Alyah dengan musical box nyer..pastu siap ada Remy Ishak tu...koo hado?
Yang tak tahan adalah persembahan Piano Berapi oleh Faizal Tahir (Lady Gaga anyone?)
Apa pun, memasing nyer kreativiti memang bagus

Sesapa yang tak tengok, nie senarai pemenang semalam ye

Juara AJL26
Awan Nano oleh Hafiz (M.Nasir/Budi Hekayat) – membawa pulang trofi dan wang tunai RM36,000

Naib Juara AJL26
Beribu Sesalan oleh Ning Baizura/Jaclyn Victor/Shila Amzah (Kevin Chin/Tinta) – membawa pulang trofi dan wang tunai RM15,000

Tempat Ketiga
Karma oleh Faizal Tahir (Audi Mok/Faizal Tahir/Audi Mok/Faizal Tahir) – membawa pulang trofi dan wang tunai RM12,000

Persembahan Terbaik
Alyah – Kisah Hati yang membawa pulang trofi dan wang tunai RM10,000

Vokal Terbaik
Awan Nano – Hafiz membawa pulang trofi dan wang tunai RM10,000

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

Premium Beautiful : The Advertisement

8:30 AM 2 Comments A+ a-

Terserempak dengan iklan nie kat youtube
Just nak sharing with all of you out there

Dengan kerjasama TV3 and TV9 plak tu
Teruja tak?

Saksikan la ye

Banyak lagi pasal Premium Beautiful nie
Kat my blog nie, klik je label Premium Beautiful
You will get all the information about it
And also all the wonderful things that could happen to you once you choose it for your life's companion
Total life make over OK

Tak caya?
Cuba je lawat my leader's blog Hanis Haizi
I bet uals akan teruja lepas baca kisah dia
Nak tau cara nak berubah seperti dia?

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

Hasil Titik Peluh

8:46 AM 4 Comments A+ a-

Hello all
Watpe tu?

Cuti Tahun Baru Cina uals watpe?
Ials busy sajork
Memanjang jumpa kengkawan and clients di Pavillion
Why Pavillion?
Senang parking, lokasi untuk bertemu senang
Juga banyak tempat menyopping...
Hahahahaha
Situ la tempat nak generate income, situ juga untuk spend income

Hasil-hasil pembelian sepanjang cuti ini adalah seperti berikut :

iPad2 cover. Cantik kan? Cuba teka jenamanya...
Starbuck 2012 Planner: Apasal ntah terbeli benda nie kan...
Kasut kerja Valentino Rudy : Terpaksa beli sebab kasut lama dah rosak, tanggal tapak bagai...hahahaha
Seronok plak shopping masa cuti nie 
Tapi manusia tetap ramai kat Pavillion masa nie
Kasut tu dah lama mencari sebenarnya tapi sebab kaki saya nie bersaiz 38, maka tidak terjumpa kasut yang sesuai dengan saiz kaki saya
Pergi Bonia, salesperson siap suruh cari kasut perempuan sebab kasut lelaki takde saiz itu
Pergi Tangs plak, disebabkan salesperson yang sombong dan pemalas, so I tak jadi beli
Pergi Gucci pun takde saiz (damn! dah mengidam pakai kasut gucci pergi kerja)
Akhirnya terjumpa Valentino Rudy, dah la sesuai saiz, selesa plak tu, dapat diskaun lagi...
Yeay!
Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

Premium Beautiful : Cara Basuhan

8:50 AM 2 Comments A+ a-



Camne nak basuh Premium Beautiful Corset ye?
Ada gak pengguna yang bertanya camne nak basuh kan
Barang baik mesti dijaga dengan baik kan
Dah beli, mesti kena jaga dengan sehabis baik kan


First, gunakan Premium Beautiful Natural Wash
Mana nak dapatkan?
Contact me
At the end of this entry, ada my FB and my e-mail address

  • Cecair pekat (guna hanya 1 penutup-boleh jimat sehingga 3 - 4 bulan)
  • Bersifat lembut dan dikhaskan untuk lingerie wash
  • Juga sesuai untuk cucian pakaian yang eksklusif
  • Diformulasi dari ekstrak tumbuhan tumbuhan terpilih dan vitamin
  • Tidak melunturkan warna fabrik
  • Faedah kepada kelembapan kulit (lembut & 'moisture')-tidak Mengeringkan kulit semasa membasuh
  • Menghapuskan bakteria & bau
  • Keharuman bunga-bunga untuk menghilangkan bau yang tidak menyenangkan
  • Pakian tidak akan mengecut, meregang atau luntur warna

 CARA YANG BETUL MEMBASUH PREMIUM BEAUTIFUL
  • Cuci pakaian dalam istimewa ini dengan tangan (air suam)
  • JANGAN gunakan mesin basuh
  • Larutkan 1 penutup dalam air suam.
  • Seelokknya gunakan baldi atau besen (untuk merendam set PB anda)
  • Hanya Rendam 10 minit sahaja sambil gosok-gosok manja PB anda
  • Jirus dgn air bersih.
  • Toskan PB anda
  •  Lap dgn tuala bagi pengeringan yang cepat
  • Gantung Dgn Hanger
  • Kipaskan

PANTANG LARANG

  • Dilarang menggunakan syampu atau losyen beralkali tinggi
  • Dilarang menjemur pakaian di bawah sinaran cahaya matahari
  • Dilarang menggunakan seterika
  • Dilarang menggunakan mesin basuh
  • Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air 

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

Gong Xi Fa Cai

9:26 AM 2 Comments A+ a-

To all my celebrating friends, GONG XI FA CAI.
Be safe
Behave



- Posted using BlogPress from my iPad

Volkswagen : Das Auto

9:00 AM 4 Comments A+ a-

Last Saturday, I was lucky enough to be invited to attend a test-drive session by Volkswagen

Hey!Volkswagen dude!Of course I will accept the invite!

I drove all the way to Desa Park CitySince it is a test drive, might as well choose the best there is, so I chose Passat CC 2.0

Why?Of course because it is the best there is







I am not the one that one should ask about carsI wouldn't know the difference but I know one thing and one thing onlyThat is the performance of the car via driving itThus the test drive

When Jae Hashim and I arrived at Car Park 2, lots of bloggers have already tested the carsI saw  Cik Lily Putih and Mr Big has already tested the cars but apparently, lots were waiting for their turn to drive the ultimate one, ie Passat CC 2.0Farahnaz and Joel of Nuffnang were thereHappy peeps!(Jahat tau Farahnaz, call me Mengada-ngada? I only mengada-ngada with Nuffnang je)I signed and drove Polo while waiting for my turn to drive Passat 2.0Polo suits me as it is a small, compact and comfortable car

Next car was Passat 1.8The lady was kind enough to let me tried out the sporty side of the car along an empty roadMan!Does this car really know how rail the road!The road burns baby and Passat 1.8 did it effortlessly

Then I tried the ultimate Passat CC 2.0Man! I wish I had the cash there and then







I was like driving in total solitudeIf I ever need silence in my life, I will drive these carsThe cars really worth the cashIt drove like an angel, beautifully and silently







Also, the salesperson told me that the car is totally safe, road-safety wise and also on oil-consumption wiseFolks, it is a catchDAS AUTO

To all the other bloggers who were there, Teh Tarik Drinker being one of themHello allSorry for not saying hye to all of youI nie pemalu orangnya!Hhehehehe

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

Premium Beautiful : The Testimony by Beautiful Nara

9:00 AM 4 Comments A+ a-

As shared by Farah Khair
Wow!
Tak tersangka.
Melalui entri Luahan Hati Si Dia Kepada Abang Nara dan Part 2 : Premium Beautiful, rupa-rupanya dambaan jiwa Abang Nara juga menggunakan Premium Beautiful.
Apparently, Beautiful Nara's fiance Fadzlin Zulkiflee is a user of the corset! Berdasarkan entri tersebut yang bertarikh November dan Disember 2010,  the fiance has been wearing Premium Beautiful for 6 weeks and her testimonial is that, she lost 4kgs in just 6 weeks and the waist even went from 31 inches to 28 inches! Good on her!



On top of that there were also other testimonials by Beautiful Nara's readers. (Click on the photo to make it bigger)




So ladies, if you think that it is impossible to slim down and shape up..fret not! coz PREMIUM BEAUTIFUL is here!! :) 

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

Premium Beautiful : The Testimony

11:08 AM 2 Comments A+ a-

As shared by Lily Halim

Daunted by what a partner shared to me yesterday - her customer bought PB when she was advised by her deceased friend who lost her life to breast cancer. 

Her friend "My doctor advised me to wear PB, tho' it maybe too late for me coz I'm already Stage 4 but it may help to relief my pain. So I saved every cent and bought one. Yes it did help me to relief my pain. I wished I had it earlier - do spread the goodness of it". 

Those yang dah ada PB - do wear it everyday pls, never took if for granted what it can do to your body internally. Its not just the shape n ideal weight we want, but good health and prevention from critical illness, insya Allah.

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

Wordless Wednesday : A Miracle That Is Not Impossible To Happen

10:41 AM 6 Comments A+ a-

Miracles Do Happen Only With Premium Beautiful Miracle Corset


Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

Premium Beautiful - Penampilan Lebih Anggun

7:31 AM 6 Comments A+ a-

Anak Anda Bijak?




Anda Peminat Coklat?


Buat yang meninjau-ninjau kebaikan dan pembuktian bagi Corset Premium Beautiful, sila baca petikan berikut dari Utusan Malaysia bertarikh 22 September 2011

Idaman setiap pengantin wanita : bentuk badan idaman ketika bergelar Raja Sehari

WALAUPUN cuti persekolahan telah berakhir namun masih ada yang memilih cuti hujung minggu sebagai melakar hari penuh bersejarah dalam seumur hidup. Upacara malam berinai menjadi salah satu adat sebagai persediaan si gadis bersanding dengan pasangan keesokan harinya.

Mengenakan pakaian yang diperbuat daripada campuran satin dan lace, penampilan begitu anggun dan terserlah. Hiasan layah berlapis dan mahkota bertahta delima menambah keayuan raja sehari.

Penampilan pasti bertambah hebat andai si pengantin memilih pakaian yang serasi dengan bentuk tubuh. Namun tidak semua dikurniakan bentuk idaman. Lantaran itu Hai-O Marketing memperkenalkan Beautiful Hai-O iaitu set pakaian dalam yang terdiri daripada coli panjang, bengkung dan seluar pendek.

Menurut jurucakapnya, ilham mencipta pakaian dalam ini untuk menyerlah pembentukan kontur badan yang menarik dan seimbang.
Beautiful diperbuat daripada 32 lapisan fabrik Akwatek dan Akwadye yang bersebati dengan air, di samping disulam tenun dengan bahan yang mengeluarkan gelombang infra merah jauh (infrared Ray) hasil gabungan kepakaran teknologi Jepun dan Jerman.

Hasilnya lebihan haba yang dikeluarkan akan mengembangkan salur darah dan melancarkan perjalanannya. Manakala penghantaran nutrien ke seluruh badan dan pengeluaran bahan buangan daripada selsel tubuh lebih effisen.

Apa yang istimewa, set pakaian dalam ini diiktiraf oleh Persatuan Pakar Tulang Belakang di Amerika Syarikat dan Kanada.

Demikianlah petikan dari Utusan Malaysia
Nak tengok lagi bukti?
Klik Entry-Entry di bawah ye




Nak tau lebih lanjut?

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

OMG! Elakkan Osteoporosis

8:00 AM 2 Comments A+ a-

Anak Bijak

Rata-ratanya, kita semua pernah mendengar tentang Osteoporosis kan
I personally memang pernah berhadapan dengan individu yang mengidap Osteoporosis nie iaitu my late great-grandmother and my grandmother and grandfather
Kesian tengok diorang cam susah nak berjalan
Kalau berjalan rasa macam dicucuk-cucuk katanya

Nak elak kena Osteoporosis tak?
Jum kita kenali apa itu Osteoporosis






Apa itu Osteoporosis?
Osteoporosis adalah masalah berkaitan tulang yang mana tulang mengalami kehilangan kepadatan dengan kadar yang cepat dan mendedahkannya kepada kemungkinan untuk retak. Sekiranya tidak dirawat atau dicegah, kejadian akan berlarutan sehingga tulang tersebut patah. Kejadian tulang patah banyak tertumpu kepada bahagian pinggul, tulang belakang dan pergelangan kaki atau tangan.






Sebenarnya, mana-mana tulang adalah terdedah kepada risiko terkena masalah ini, tetapi yang paling tinggi risikonya adalah tulang pinggul, tulang belakang dan tulang pergelangan (kaki dan tangan).

Walaupun masalah ini adalah biasa di kalangan wanita yang berusia dan telah menopos, ia juga boleh berlaku kepada sesiapa sahaja, tidak mengira usia atau jantina.

Apakah penyebab Osteoporosis?
Tulang adalah tisu hidup yang perlu dan harus dibina setiap masa melalui proses yang melibatkan dua peringkat, yang mana melibatkan pergerakan fungsi normal Octeoblast dan Octeoclast.

Octeoblast dan Octeoclast diaktifkan oleh parathyroid hormone (PTH) yang memberi arahan kepada octeoclast untuk menyerap kalsium dari tulang. Manakala Calcitonin merupakan hormon yang mengaktifkan octeoblast dan menyimpan kalsium ke dalam tulang. Masalah Osteoporosis bermula apabila keseimbangan kerjasama di antara PTH dan Calcitonin terjejas.

Siapa yang berisiko?
Sebenarnya kepadatan tulang kita adalah paling maksimum ketika berumur 20 - 25 tahun. Selepas 25 tahun, kepadatan mula berkurang.

Faktor yang tidak boleh diubah adalah seperti :
1) Jantina (wanita lebih berisiko)
2) Usia (semakin berisiko bila lebih berusia)





3) Saiz badan (yang kurus dan kecil lebih berisiko)
4) Etnik (Wanita Asia lebih berisiko)
5) Sejarah keluarga (kemungkinan adalah lebih tinggi jika ada ahli keluarga yang pernah mengalami)

Lain-lain faktor yang boleh diubah:
1) Hormon : Kadar hormon estrogen rendah pada wanita(menopos) dan kadar testosteron rendah pada lelaki
2) Pengambilan kalsium dan vitamin D (lebih berisiko jika kurang)
3) Penggunaan ubatan
4) Makanan yang terlampau berasid (kalsium dalam tulang digunakan untuk meneutralkan pH darah)
5) Merokok dan minum alkohol

Camne nak kurangkan risiko
  • Bersenam - berjalan, joging, main tenis, menari, angkat berat . Bersenam  akan menguatkan otot-otot dan meningkatkan stamina serta menjadikan tulang  kuat dan tebal. Amalkan bersenam selalu (3x seminggu, 15-30 minit setiap sesi).
  • Pemakanan yang kaya unsur vitamin D dan kalsium. Golongan berumur lebih 65 tahun dan bagi yang dah menopos kena makan 1200-1500mg kalsium setiap hari. Yang muda belia (seperti saya) kena amik 1000mg kalsium setiap hari.
  • Vitamin D pun penting, yang berumur 18 tahun ke atas kena amik minimum 400 i.u. vitamin D sehari dan maksimum 10,000 i.u. sehari. 
  • Last sekali elakkan merokok, alkohol, kafein kerana kehehadiran gejala-gejala asing ini semua mengurangkan penyerapan kalsium dalam tulang.

Vitamin D diperlukan badan untuk menyerap kalsium dan phosphate. Dua mineral ini yang membentuk tulang. Vitamin D ada pada makanan seperti mentega, susu, ikan, bijirin. Tetapi, badan masih memerlukan cahaya matahari bagi menghasilkan vitamin D yang aktif iaitu vitamin D3. 
TETAPI cahaya matahari tu mestilah kena DIRECT ke atas kulit dan hanya wujud dalam pancaran antara jam 11 pagi - 3 petang
Kenapa?
Sebab yang kita nak adalah cahaya ultraviolet-B, bukan  ultraviolet- A...

Beza antara uv-A dan uv-B ialah uv-A berbahaya pada kulit, boleh menyebabkan kanser kulit dan uv-A ni boleh melepasi cermin, awan, asap, debu dan lain-lain lagi...
Manakala uv-B ni pulak bagus menjana vitamin D3, tetapi masalahnya ialah dia tak lepas benda-benda yang 'menapis' kita seperti  sunscreen, cermin, awan, car tint, asap dan lain-lain
So, jangan nak suka-suka berdiri bawah cahaya matahari sebab nak dapat uv-B because nanti terkena uv-A, lain pula jadinya kan

Habis, mana nak cari uv-B yang selamat?

Gunakan "Corset Premium Beautiful" .
Sebab corset jenama no. 1, Premium Beautiful ada Teknologi F.I.R. yg mana tenaga F.I.R. menjadi penawar kepada kesan toksik uv-A yg berbahaya.

Best kan Premium Beautiful

Tak payah nak berdiri bawah matahari lama-lama
Tak payah lah sapu sunblock banyak-banyak
Kereta pun tak payah nak tinted mahal-mahal
Pakai je Premium Beautiful, insyaAllah selesai masalah

So, sesiapa yg di luar sana nak mencegah Osteoporosis, pakailah Premium Beautiful Corset okeyy!!

Inspired by Adibah Karimah

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

Wanita dan Selulit

9:00 AM 12 Comments A+ a-

Wanita dengan selulit seperti irama dengan lagu ye tak?
*mati le aku kena belasah karang*
Tapi itu kenyataan yang memang pahit ditelan kan
Sebab adik-adik dan mak saya pun mengalami masalah yang sama
Banyak la losyen dan alat senaman dibeli tapi selulit nie tetap setia berkunjung tiba
Kenapa agaknya ye?

Mari la kita berkenalan dulu dengan selulit nie ek
Be ready sebab ini adalah satu pengkisahan yang panjang.
Apa itu selulit?

Selulit sebenarnya adalah lemak pada kulit yang bercantum dengan collagen. Gabungan collagen itulah yang memberikan selulit rupa seperti "cottage cheese" yang tidak diingini. Selalunya selulit terbentuk pada peha, punggung dan kadangkala pada tangan, betis dan torso atas. Selulit adalah perubahan pada topografi pada kulit dan yang pastinya perubahan yang tidak menyenangkan. Selulit berlaku pada kebanyakan wanita yang telah menjejak kedewasaan.  
WHY ONLY LADIES?

Selulit banyak terjadi pada wanita kerana wanita menyimpan lemak pada bahagian bawah badan, kaki, perut dan punggung serta wanita lebih kerap mengalami masalah kitaran dan sembap air (fluid retention).

Info Wajib Tahu
Di sesetengah bahagian selulit terbentuk, ia seakan ‘tersumbat’ (blockage). Misalnya di kawasan pinggul. Senaman memiliki impak kecil untuk menyingkirkan lebihan lemak itu. Diet pula membuat berat badan seseorang susut tetapi tidak untuk bahagian tersumbat itu. 

Susut berat badan membuatkan pipi kelihatan cengkung, payudara mengendur (I know ladies and husbands tak suka keadaan ini kan) dan bahagian atas tubuh seakan mengecil tetapi bahagian pinggul masih kekal begitu. ia penanda bermulanya ‘lingkaran sebab akibat’ (vicious cycle). 

Lingkaran sebab akibat bermaksud, kerana merasa tiada perubahan, wanita kembali makan mengikut sesuka hati dan berat mereka bertambah berganda berbanding sebelum berdiet. Cubaan menurunkan berat badan yang bersifat ‘on-again’ dan ‘off-again’ sebenarnya meningkatkan lagi beratnya. Penambahan berat menyebabkan risiko terhadap penyakit kardiovaskular terjadi, tekanan darah tinggi, sakit jantung dan diabetes.

Taburan lemak pada tubuh wanita dan lelaki juga berbeza-beza (sex-specific fat distribution). Secara purata, perempuan lebih banyak lemak dan ia ditunjukkan menerusi “gynoid pattern collection”, iaitu tertumpu di paha, punggung, pinggul dan dada. Lelaki pula, lemak terbentuk di “android pattern collection” yang tertumpu di perut dan dada.
Sumber : http://anizyn.blogspot.com/2008/06/selulit.html#ixzz1i0uqknEG

Apa Menyebabkan Selulit?
1) Faktor-faktor hormon

Hormon memainkan peranan yang dominan dalam pembentukan selulitEstrogen boleh hormon yang penting untuk memulakan dan memburukkan lagi masalah selulit.Hormon lain, termasuk insulin, yang catecholaminesadrenalin dan noradrenalin, hormon tiroid, dan prolaktin, semuanya dipercayai untuk mengambil bahagian dalam pembangunan selulit. 


2) Faktor genetik

Ada faktor genetik terlibat dalam permasalahan selulit di kalangan wanita juga. 



3) Diet

Peningkatan diet dan juga diselang dengan senaman boleh memburukkan penampilan selulit.

4) Gaya hidup

Gaya hidup dan stres yang tinggi akan menyebabkan peningkatan dalam tahap catecholamines, yang juga telah dikaitkan dengan evolusi selulit.

Rawatan Untuk Selulit
Sumber : Rawatan
  • Malangnya, disebabkan oleh ciri-ciri selulit, hampir mustahil untuk menghilangkan selulit. Apa yang boleh dilakukan adalah mengurangkan lemak! Kurangkan lemak boleh mengurangkan kesan selulit. Ia tidak hilang 100% tetapi tidak begitu jelas kelihatan.
  • Liposuction: Ia adalah rawatan untuk buang lemak bawah kulit. Ia mahal dan hanya memberi kesan untuk sementara waktu. Liposuction surgery mempunyai beberapa risiko. Selain itu liposuction tidak mengubah struktur kulit anda. Jadi selulit akan terjadi semula sedikit demi sedikit.
  • Mesin Endermologie: ia banyak digunakan oleh pusat rawatan dan spa. Ia mengunakan roller dan suction tool pada bahagian badan yang mempunyai selulit. Sekali lagi, ia hanya rawatan jangka pendek.
  • Pil Pembentung (Blocker) Collagen.
  • Gaya hidup sihat. Ini mungkin cara yang paling berkesan untuk mengurangkan lemak dan kesan selulit.
  • Cara rawatan paling senang adalah menggunakan Korset Kesihatan Premium Beautiful. Kenapa? Sebab ia terbukti membantu dalam pengaliran dan peletakan lemak ke lokasi yang sepatutnya pada tubuh wanita. Ia adalah korset yang hebat dalam pembentukan kontur tubuh wanita yang ideal gabungan teknologi Far Infra Rays (FIR). Getaran FIR yang disulam pada Premium Beautiful mempercepatkan peresapan molekul air dalam badan dan sekaligus mempercepatkan metabolisme badan. Ini juga bermaksud penyingkiran toksin berlaku dengan lebih efisien serta melancarkan pengaliran darah.
    Pengurangan lemak = pengurangan selulit
So, girlfriends
Saya cadangkan baik ambil satu Korset Kesihatan Premium Beautiful dengan kadar segera
Anak dara : Korset ini boleh pakai selamanya
Mak dara : Boleh mengembalikan bentuk badan ideal anda untuk kesejahteraan keluarga

Cepat!


Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

Click Me To Visit Bargain Shoppe