Geng Gagak Hitam @ Gedix

12:18 PM

Tajuk tak hengat kan...
Takut pun ada nie sebab Geng Gagak Hitam tu...
Mau mafia pun lari terkencing-kencing dengar nama geng nie

Hehehehhe...
Sebenarnya these are the friends yang ials akan ingat sampai ke hujung nyawa
Diorang la yang buat solat hajat untuk ials masa ials di hospital
Taknak demam atau sakit dah

Diorang la kengkawan masa suka dan masa duka
Love them so much
Diorang cute gak
I couldn't ask for more
Thanks dearest friends
Andalah sahabat saya dunia dan akhirat

Nie plak hadiah yang ials dapat malam semalam dari diorang semua
Hari ni adalah hari kelahiran ials


Sweet kan?
Thanks all

Love all of you so much

Diorang nie suka menari


Diorang pun suka menyanyi



Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe