Premium Beautiful? Apa tu?

8:00 AM

Uals pernah dengar tentang Premium Beautiful?
Pernah?
Macam-macam kes kan dengar
Ada yang jadi kaya-raya, tak kurang gak yang gagal kan
Standard lah, kalau dah macam-macam, semua jenis citer ada kan

Nak tau tak Premium Beautiful tu apa?

Premium Beautiful nie adalah korset yang meningkatkan kesihatan dan memantapkan bentuk badan
Iaitu ia bertujuan untuk kesihatan dan kecantikan
Tapi jangan keliru tentang satu fakta!
Premium Beautiful adalah korset berbentuk 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan

Eh?
Bukan korset untuk kecantikan ke?
Mesti ramai bertanya gitu kan

Hah!
Itulah bezanya Premium Beautiful daripada korset lain yang ada di pasaran






Disenaraikan berikut antara kelebihan pada Premium Beautiful yang tidak ada pada korset lain

1) Superbrand
    Camne boleh dapat Superbrand? Sebab penggunanya semua berpuas hati dengan    penggunaannya yang berbentuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan i.e. NO  COMPLAINT

2) Jaminan Seumur Hidup
    Wow! Seumur hidup? Biar betul?
     Betul! Sebarang kerosakan boleh dikembalikan kepada HQ untuk dibaikpulih

3) Gabungan teknologi canggih 3 negara
    Teknolog jahitan stereoskopik dari USA untuk saiz dan bentuk badan pelbagai serta sulaman tenun
    Teknologi fabrik terbaik dari Jerman
    Teknologi Far Infra Red (FIR) dari Jepun

4) FIR
    Far Infra Red (FIR) adalah satu daripada jalur spektrum cahaya mahatari yang boleh diperolehi melalui sinar matahari mulai jam 8 - 10 pagi. Ia tidak merbahaya malah adalah semulajadi dan berbentuk terapi kepada semua hidupan.

    Merujuk kepada FIRHEALS, FIR mampu membantu
    * meningkatkan peredaran darah secara mikro (blood microcirculation)
    * meningkatkan kadar regenerasi dan kesembuhan (regeration and fast healing)
    * mengurangkan radang dan kesakitan pada otot dan sendi (reduce inflammation in pain in muscles and
       joints)
5) Fabrik yang canggih
    Fabrik Akawatek dan Akwadyne : fabrik yang digunakan untuk mencipta Astronout suit. Kelebihannya? Ia boleh menyesuaikan diri dengan suhu badan pengguna, iaitu tidak akan menyebabkan pengguna terlalu sejuk atau terlalu panas serta memudahkan pengudaraan. Jika keadaan menjadi terlalu panas, ia akan menyebabkan pengguna berasa sejuk dan juga sebaliknya.

Sikit je?
Banyak lagi sebenarnya kelebihan Premium Beautiful nie
Di lain entry saya akan nyatakan juga ye...

Minat nak tau lebih lanjut?
Add me @ my FaceBook

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe