Segmen Makan-Makan : Apa Aku Suka Makan Time Raya

11:27 PM

Hello uals..
Saja je nak mencuba buat segmen...
Nie bahana sebab biskut-biskut tempahan telah mula sampai ke tangan la nie sebenarnya...

So..tetiba teringin nak wat segmen...
Memasing ada favourite food/ juadah kegemaran masa Raya kan...
Apa kata kita sharekan kat sini dan kita tengok...
Apakah juadah yang mendahului favourite list rakan-rakan blogger sekalian kan...

Syarat Penyertaan:
  1. Follow me (pada yang sudi la...saya tak paksa).
  2. Buat entri guna tajuk segmen ini dan linkkan ke blog saya.
  3. Buat senarai juadah kegemaran (paling kurang 3 juadah).
  4. Letak banner yang tak seberapa nie dan tinggalkan link entri anda dalam bahagian komen ya.
Tarikh tutup : 25 Ogos 2011

Nanti saya senaraikan juadah kegemaran semua ye...
Thanks pada yang sudi join....

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe