Mood spoilt

8:56 AM

Kasut? Checked!
Baju raya? Checked! *walau baju tahun lepas je*
Cermin mata ? Of kos checked!
Biskut and kek raya yang tiga biji tuh? Wajib checked!
Seluar kecik dan persalinan? *giler kalau x check yang nie kan*
Charger enpon? Checked!
Macbook? Checked!
Ubat-ubatan untuk kekal awet muda? Checked *nak mampus x bawa ubat?*
Servis keta? Done on Friday!
Tukar duit raya? Dah tukar kat autopay machine Pavillion. Bley? Sebab bayar parking pakai RM50

Yes! Boleh gerak balik kampung!











Sampai Kampung....
KASUT tinggal!!!
Demmm!
Kena cari kasut lagi!!!!
Mode: sedey mengenangkankan kasut dan duit yang bakal ilang lagi melainkan aku nak beraya pakai capal je

You Might Also Like

4 GLAM People

  1. Salam sayang wahai sahabatku..

    Woit lama menyepi.. rindu bangat aku sama kau..hehe.

    Yang Linz masuk tu blog contest Along ler... memang malas nak letak ruangan follower.. kalau nak follow, meh pi blog personalku (cehh.. personal ler sangat)..

    radinsah.blogspot.com.

    Selamat Hari Raya ye... makan ketupat tu ingatlah aku ni yang jauh kat New Zealand... uwaaaaaa (nak balik Malaysia!!!!!!)

    Along dah follow tau :)

    ReplyDelete
  2. capal cantik gak ape...hheee...

    selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  3. "TAQABBALULLAH MINNA WAMINKA"
    (Semoga Allah menerima amalan kami dan amalan kamu)

    :)

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe