Makan lagi!

1:55 PM

Truthfully, me and my friends memang kuat makan
Apa saja, di mana saja (halal je la kan)
Makan je la kerjanya...
Kenapa la aku berkawan ngan orang yang kuat makan?
Ke the other way around?
Anyway, yang pasti, memang kuat makan

So, di kesempatan lalu, 
Aku keluar ngan dua orang kawan nie, iaitu Jae and Peros (bukan nama sebenar)

Kami menjalankan aktiviti berkaraoke (satu lagi kegemaran aku and kengkawan)
memasing memang GM (gila mic) so...melalak la memasing
pastu tiba la masa untuk mengisi tembolok (ingat ayam ada tembolok?)
teringat la si peros ni kata lama tak makan steak
so kami paksa dia makan di

hahahah
rasakan.....
tapi sedeynye...tetiba dia lupa yang dia ngidam steak bila tengok lamb shank..
gatal kan?
sudahnya aku n jae je makan new york strip...(bukan strip tease)

Untuk penutup, kami makan benda nie...hahaha...sedap...

Nie adalah rupa selepas melantak ye...
kekenyangan memasing ahhh.

Memasing muka macam apa ntah
Pastu melayan lak tengok Rasuk 
(terpaksa tengok sebab ada orang yang Movie Junkie..sanggup tengok sebab ketagih)
Hahahaha
All in all..
Thanks for the memories guys...


You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe