Kawan - Episod 3 : Manis je orangnya

9:00 AM

Meh kita sambung kisah kengkawan nie
Saya ada banyak kawan dan sahabat
Anda macam mana?

terus kepada kawan ke-3 nie
dia nie adalah seorang gadis yang cweet cangat orangnya...
suker tengok dia..
she is jovial, and selalu gelak..
kenal dia melalui kawan2
pastu kenal le dia with her group of girls too

dalam reramai kawan die nie
nama dia adalah unik sket
nama betul dia lain
nama panggilan dia lain
for sometime aku tak tau nama betul dia 

one thing about her yang aku perasan ialah dia senang blur
bukan blur macam stupid blonde tau..tu stupid
yang nie blur ala ala comel gitew
contohnya gini..
kita cerita tentang satu kejadian..
dia akan khusyuk mendengar
bila abis bercerita
dia akan tanya...apa sebenarnya ek?
tak comel gitew?
hehehe
MySpace

pastu dia nie tak suka emo-emo
i like that quality
bagus kalau girl tak suka emo nie
so..
aku jarang nampak dier sedey
dia selalu ceria
MySpace

now, dia dah ada imej baru
makin ayu plak aku tengok
dah ayu..comel lak perlakuan tu
hik hik hik
MySpace
malu i


hurmph
apa lagi ek
Ada sesapa nak kenal dia ke?
Meh aku kenalkan tapi kena lulus ujian dulu la..
Hahahah
Teka siapakah gadis manja nie?
MySpace


You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe